Resident Evil filminin çıkış tarihi ertelendi

Burak Bahar 1.04.2021 - 14:36
Resident Evil filmi çıkış tarihi, Shang-Chi and Legend of the Ten Rings ile çakışmayı engellemek için 24 Kasım 2021'e ertelendi.

Resident Evil filmi çıkış tarihi, Shang-Chi and Legend of the Ten Rings ile çakışmayı engellemek için 24 Kasım 2021'e ertelendi.

CAPCOM'un ünlü video oyunu serisi Resident Evil'den 2002 yılında beyaz perdeye uyarlanan Ölümcül Deney filminin yeni projesinin yönetmen koltuğunda oturan yüz oldukça tanıdık. Gece Avı, Dehşet Denizi, Korku Kapanı ve Darkhunters gibi filmlerinden tanıdığımız Johannes Roberts yeni filmin yönetmenliğini yapacak. Filmin resmi adı da geçtiğimiz dönemlerde gerçekleşen South by Southwest (SXSW) Festivali'nde bizzat yönetmen Johannes Roberts tarafından açıklanmıştı.

Bakınız: Yeni Resident Evil filminin ismi belli oldu

Resident Evil filminin çıkış tarihi ertelendi

Farklı bir kadro, farklı bir Resident Evil filmi

Yeni Resident Evil filmi video oyun filmlerinde çalışan İngiliz film yönetmeni ve aynı zamanda Ölümcül Deney'den tanıdığımız Milla Jovovich'in eşi olan Paul William Scott Anderson imzalı bir Resident Evil filmi olmayacak. Paul William Scott Anderson; dünya çapında toplam 1.2 milyar dolar kazanan önceki altı Resident Evil filmi projesini yazıp yönetmişti.

Yeni film; 1998 yılında Raccoon City'de patlak veren zombi salgınının başlangıç noktasını konu alacak. Yani yeni Resident Evi filmi eski Resident Evil filmlerinin devamı olmak yerine yepyeni bir giriş yaratmayı hedefliyor. Bu da bize yeni filmin, remastered sürümleri bulunan Resident Evil 1 ve Resident Evil 2 oyunlarının konusu çevresinde geçeceğine işaret ediyor. Filmi bekleyenler, Resident Evil 1 ve Resident Evil 2'nin konusunu tekrardan hatırlamak ve ön hazırlık yapmak için oyunları tekrardan oynayabilir.

Resident Evil filminin çıkış tarihi ertelendi

Genie Altın Makara Ödülü sahibi Alman film yapımcısı Robert Kulzer'ın yapımcılığını üstleneceği Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin kadrosu da oldukça ilgi çekici. Filmde Hannah John-Kamen; oyunların meşhur baş karakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelario, Claire Redfield'ı; Robbie Amell, Chris Redfield'ı; Tom Hopper, Albert Weskel'i; Neal McDonough, William Birkin'ı ve Avan Jogia, Leon'u canlandıracak.

Resident Evil filmi engele takıldı

Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılacak olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings; Marvel Comics karakteri Shang-Chi'yi temel alan Amerikan süper kahraman filmi. Marvel Sinematik Evreni'nin yirmi beşinci filmi olması planlandı. Resident Evil: Welcome to Raccoon City ile karşılaştığı tarih çakışmasından galip ayrıldı ve Resident Evil filmi 24 Kasım 2021'e ertelendi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil filminin çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir