Resident Evil filminin gösterim tarihi açıklandı

Özgür Deveci 5.02.2021 - 15:29
Johannes Roberts ve Greg Russo tarafından senaryosu kaleme alınan yeni Resident Evil filminin gösterim tarihi açıklandı.

Capcom tarafından geliştirilen popüler korku oyunu serisi Resident Evil'dan uyarlanan yeni filmin gösterim tarihi açıklandı. Film, pandemi nedeniyle ertelenmezse 4 Eylül 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak. 1998 yılında geçecek film, dünyayı bildiğimiz şekliyle yeniden şekillendiren ve viral bir salgını başlatan ikonik Raccoon City olaylarını konu alacak. Robert Kulzer'ın yapımcılığını üstleneceği filmde Hannah John-Kamen, Jill Valentine karakterini canlandırırken, Kaya Scodelairo, Claire Redfield'a, Robbie Amell ise Chris Redfield'a hayat verecek.


İlk Resident Evil oyunundan uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Tom Hopper, Neal McDonough, Donal Logue, Avan Jogia, Lily Gao, Nathan Dales, Josh Cruddas, Stephannie Hawkins ve Chad Rook gibi başarılı isimler yer alıyor. Oyunun konusuna sadık kalınacağı belirtilen filmde, Spencer Köşkü ve Raccoon City Yetimhanesi gibi bilinen mekanlar bulunacak. Filmin yapımcılığını ise, Constantin Film üstleniyor. Yeni Resident Evil filmi, daha önce Denizde Dehşet ve 47 Metre Derinde: Kafes filmlerinin yönetmenliğini yapan Johannes Roberts tarafından yönetildi ve Greg Russo ile birlikte kaleme alındı.

Resident Evil filminin gösterim tarihi açıklandı

Yeni Resident Evil filmi, 4 Eylül 2021 tarihinde yayınlanacak

Resident Evil filmleri 2002 yılından beri hayatımızda. Ancak ilk 6 filmde Milla Jovovich'i izledikten sonra, Capcom işleri değiştirmeye ve farklı bir yaklaşım denemeye karar verdi. Öyle ki yeni Resident Evil filmi, gelecek yapımlar arasında tek uyarlama değil. Aynı zamanda Netflix'de yayınlanması planlanan bir canlı aksiyon dizisi de geliştirilmeye devam ediyor. Supernatural'dan tanıdığımız Andrew Dabb tarafından senaryosu kaleme alınan ve Bronwen Hughes imzasını taşıyan dizi, Constantin Film tarafından yapılıyor.

Yapımda ayrıca dizi sorumlusu olarak görev alacak Dabb'a, Constantin Film'den Robert Kulzer, Oliver Berben ve Marry Leah Sutton eşlik edecek. The Walking Dead dizisinde yönetmen koltuğuna oturan Bronwen Hughes ise, ilk iki bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek. Toplamda 8 bölümden oluşacak dizinin, her bölümü 1 saat uzunluğunda olacak. Hem televizyon dizisi, hem de sinema filmi aynı prodüksiyon şirketi tarafından yapılıyor. Bu nedenle aslında rekabet etmiyorlar, hatta belki de ilerleyen zamanlarda iç içe geçecekler.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 18:25
chris reedfield'I iyi seçmedikelri için bocalıyorlar.Chris'İ iyi seçinn
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 16:50
Oh be sonunda paul anderson yönetmenimsinden kurtulduk. Ağlayan nemesisler yok olması gereken karakterler var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 16:45
Karı-Koca ne sömürdüler seriyi. Her film birbirinden berbattı. Nemesis bile çerez oldu bunların elinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 16:17
Bi frgman falan göreydik iyiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil filminin gösterim tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir