Resident Evil: Infinite Darkness ilk 3 dakikası yayınlandı

Ersin Kılıç 12.06.2021 - 14:02
Netflix platformunda gösterilecek olan Resident Evil: Infinite Darkness serisinin ilk 3 dakikalık kısmı yayınlandı

Resident Evil: Infinite Darkness serisi için yeni bir video geldi ve anime dizisinin yaklaşık ilk üç dakikalık kısmı yayınlandı. Netflix için geçtiğimiz yıl bu seriyi duyurmuş ve ardından kısa fragmanlarla karşımıza çıkmıştı. 8 Temmuz 2021 tarihinde dijital yayın platformunda yayınlanacak olan seride daha önce açıklandığı ve gördüğümüz gibi Leon S. Kennedy ve Claire Redfield gibi bilinen karakterlerin bir kez daha bir araya geleceğini de öğrenmiştik. Serinin bu yeni fragmanında ise ana karakterler yer almasa da hikaye açısından geniş bir anlatıma sahip olacağının sinyallerini veriyor diyebiliriz.

Resident Evil: Infinite Darkness 8 Temmuz'da yayınlanacak

Resident Evil: Infinite Darkness, Hiroyuki Kobayashi yapımcılığında geliştiriliyor. Kendisi Resident Evil serisinin ana ekibinin bir parçası olmasının yanı sıra Dino Crisis, Dragon's Dogma ve Sengoku Basara gibi bilinen oyunlarda da çalışmıştı. Kobayashi ayrıca Devil May Cry, Resident Evil CGI filmlerinin yanı sıra son olarak yine Netflix platformunda yayınlanan Dragon's Dogma animesinin de yapımcı koltuğuna oturmuştu. 

Daha önce yayınlanan RE: Degeneration ve Vendetta filmlerinde olduğu gibi tamamen CGI teknolojisi kullanılarak yapılan Resident Evil: Infinite Darkness serisinin kaç bölümden oluşacağı ise henüz belli değil. Serinin yayınlanan yeni fragmanına ve Netflix tarafından yapılan açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hayatta kalma temalı korku türü video oyunları için bir dönüm noktası olan Resident Evil serisi dünya çapında 110 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Bilgisayar destekli animasyon olarak dizi hâline getirilen ve seri tarihinde bir ilk olma niteliği taşıyan bu dramada popüler karakterler Leon S. Kennedy ve Claire Redfield yer alıyor.

Resident Evil: Infinite Darkness ilk 3 dakikası yayınlandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 15:34
Tırt
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil: Infinite Darkness ilk 3 dakikası yayınlandı
İlginizi Çekebilir