Resident Evil: Mercenaries'de istenen oldu

Murat Halilbeyoğlu
Murat Halilbeyoğlu 8.12.2010 - 15:10
Capcom herkesi mutlu etmenin peşinde.

Resident Evil: Mercenaries Nintendo 3DS için hazırlanmış yepyeni bir Resident Evil oyunu. Oyun şu anda yapım aşamasında olmasında rağmen yüzde 70'i tamamlanmış durumda. 

Resident Evil: Mercenaries'de istenen oldu

Ancak bundan daha da önemli bir haber ise, Capcom'un çoğunluğun istediği ancak bazı kesimlerin de "Sakın yapmayın!" dediği "hareket halindeyken ateş etme özelliğinin" oyunda bulunacağını doğrulaması. Oyunun 3DS versiyonu Resident Evil tarihindeki ilk haraket halindeyken ateş edebileceğiniz oyun olacak.

Bu arada 3DS RE için hazırlanan Revelation'ın da yüzde 30'unun tamamlandığı belirtiliyor.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2023 04:33
Kalan Karakter : 300 Gönder
Resident Evil: Mercenaries'de istenen oldu

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×