Korku oyunlarının en önemli isimlerinden olan Resident Evil, yeni bölümü Operation Raccoon City ile sevenlerinin karşısına bir kez daha çıkacak. Raccoon Şehri'ndeki olayları farklı bir açıdan ele alan oyunun yepyeni bir videosu yayımlandı.
Tanıdık sima Leon S.Kennedy ile başlayan video ile oyunun hikaye kurgusunun oldukça ilgi çekici olacağını anlayabiliyoruz.
Resident Evil: Operation Raccoon City, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için hazırlanıyor. Çıkış tarihi ise henüz belli değil.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>14.04.2011 10:43:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yahu bu oyun alternatif bir senaryo yani RE6 çıkana kadar insanları oyalamaya yönelik bir oyun.Birde Leon'u ister öldüreceğiz istersek koruyabileceğiz, yani oyun iki farklı sona sahip sakin olun ...</font></td></tr></table><br></center> bence cogu kişi koricak :D ama ben ne olcak
acaba diye merak edip sonunu 2 defa oynarim şahsen :D
leon ölüyomu ya ölmesin küçüklüğümden beri bütün residentlerimde o vardı
0 puan
MO
MK Okuru
sonunda zombilere kavuşacazya artık elinde bıcak satır roket atar gibi türlü türlü silahlar olmıyacak aslen bu güsel oldu çünkü 1 2 3 zero bunlar gibi olması çok daha iyi oldu :)
#37 MK Okuru, 13.04.2011 14:53 (0
Arkadaşım sen yaptığım yorumdan yanlış sonuç çıkardın.Benim bahsetmek istediğim bu oyunun ileri gideceği...Geri gitmesi değil.Bende bilyorum o sahnenin Re2 den olduğunu da oyun 5. seriye gelmiş 4.seriyi de Leon ile oynadık şimdi Leon un " neler oluyor burda " demesi saçma bence yorumumu bir daha sakin kafa ile oku istersen ;)
0 puan
MO
MK Okuru
oynanış 4 ve 5 ile benzer olacak gibi biraz üzüldüm doğrusu. birde korku pek göremedim yine aksiyon doldurmuşlar.
kesitselalgi
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>14.04.2011 10:43:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yahu bu oyun alternatif bir senaryo yani RE6 çıkana kadar insanları oyalamaya yönelik bir oyun.Birde Leon'u ister öldüreceğiz istersek koruyabileceğiz, yani oyun iki farklı sona sahip sakin olun ...</font></td></tr></table><br></center> bence cogu kişi koricak :D ama ben ne olcak acaba diye merak edip sonunu 2 defa oynarim şahsen :D
Bu kış oyuna doyacağız sanırım. :D
leon ölüyomu ya ölmesin küçüklüğümden beri bütün residentlerimde o vardı
sonunda zombilere kavuşacazya artık elinde bıcak satır roket atar gibi türlü türlü silahlar olmıyacak aslen bu güsel oldu çünkü 1 2 3 zero bunlar gibi olması çok daha iyi oldu :)
#37 MK Okuru, 13.04.2011 14:53 (0 Arkadaşım sen yaptığım yorumdan yanlış sonuç çıkardın.Benim bahsetmek istediğim bu oyunun ileri gideceği...Geri gitmesi değil.Bende bilyorum o sahnenin Re2 den olduğunu da oyun 5. seriye gelmiş 4.seriyi de Leon ile oynadık şimdi Leon un " neler oluyor burda " demesi saçma bence yorumumu bir daha sakin kafa ile oku istersen ;)
oynanış 4 ve 5 ile benzer olacak gibi biraz üzüldüm doğrusu. birde korku pek göremedim yine aksiyon doldurmuşlar. kesitselalgi