Resident Evil reboot konusunda yeni açıklamalar

Berkant Jeff Akarcan 4.02.2013 - 12:32
Masachika Kawata geçen haftaki sözlerini açıkladı
Dört gün önce Resident Evil serisi baştan mı başlayayacak sorularının sorulmasına sebep veren açıklamalarda bulunan, Resident Evil serisinin yapımcısı Masachika Kawata, dünkü açıklamalarıyla aslında ne demek istediğini açıkladı ve fikrinin biraz olsun değiştiğini dile getirdi.

Resident Evil reboot konusunda yeni açıklamalar
"[Seride] son çıkan oyunlara gelen tepkileri görünce, bu konudaki görüşlerimi gözden geçirme kararı aldım." diyen Kawata, Videogamer sitesinde verdiği röportajda sözlerine şu şekilde devam etti: "Bence oyunların içine, onları taze ve tutarlı tutabilmek için yeni öğeler eklemek çok önemli".

Resident Evil 6 ve Operation Racoon City'ye gelen tepkileri yorumlayan Kawata, önümüzdeki oyunlarda da korku ve gerilimin serinin ana öğesi olacağını, aksiyon öğeleri artsa da Resi'nin köklerini koruyacağını söyledi.

Görünüşe göre Resident Evil serisi, Tomb Raider ve DMC gibi en baştan başlamayacak ama yeni çıkacak oyunlarda Resident Evil ruhuna biraz daha önem verecek Capcom. RE6 ve ORC, serinin has hayranlarından, "çok aksiyon" olduğu için tepki almıştı ve Capcom da 3DS'e özel olan Resident Evil: Revelations'u geçtiğimiz haftalarda PC ve konsollar için duyurmuştu. Revelations, serinin hayranları tarafından son zamanlarda beğenilen tek Resident Evil oyunu olarak biliniyor.

DAHA FAZLA RESIDENT EVIL: Resident Evil Sil Baştan!
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil reboot konusunda yeni açıklamalar
İlginizi Çekebilir