Resident Evil: Revelations'ın Switch çıkış tarihi açıklandı

Hakan Hervenik 7.09.2017 - 10:04
Oyun, aynı zamanda Joy-Con motion kontrollerine de sahip olacak.

Capcom bugün yaptığı duyuru ile Resident Evil Revelations 1 ve 2'nin 30 Kasım'da Nintendo Switch'e geleceğini duyurdu. Yayıncının açıklamasına göre, Resident Evil Revelations Collection adıyla çıkacak olan oyun, Kuzey Amerika'da $39.99'luk bir fiyata sahip olacak ve Resident Evil: Revelation'ın iki oyunu, ayrıca tüm DLC'lerini içerecek. Hem fiziksel hem de dijital kopyalar ile satılacak olan oyunu, isteyenler ayrı ayrı $19.99'a dijital olarak Nintendo eShop'dan satın alabilecekler.

The Resident Evil Collection, Joy-Con motion kontrolleri ve ayrıca HD Rumble uyumluluğu içerecek. Yayıncı Capcom, aynı zamanda oyuncuların sağ Joy-Con'u sallayarak silahını doldurabileceğini ve sol Joy-Con'u sallayarak sizi yakalayan düşmandan kaçabileceğinizi belirtti. Co-Op raid modu içerecek olan Resident Evil: Revelations local olarak, online ve offline co-op oynamanıza izin verecek. Örnek vermek gerekirse,  evde ailenizden birisi ile oynamak isterseniz, Joy-Con'ların bir tanesini vererek rahatça oyunu birlikte oynayabilirsiniz. Oyunun Nintendo Switch için yapılan kapak tasarımını da aşağıdan görebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkış yapan Resident Evil: Revelations, şimdi de Nintendo Switch'e geliyor.

Resident Evil: Revelations'ın Switch çıkış tarihi açıklandı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2017 20:42
Bu oyunları yalayip yuttuk sisire sisire önümüze sunuyorlar zaten nintendo da ne farklı ne duydukki bu güne kadar.zelda donkey kong Sonic mario başka oyun yokki xbox one gibi Halo Forza en kralı pc ve ps4
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil: Revelations'ın Switch çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir