Resident Evil Village macOS için geliyor

Atıf Doğan Özcan 7.06.2022 - 13:45
Oyuncular tarafından efsane sayılabilecek oyunlar arasında yer alan Resident Evil Village macOs için geliyor. Artık Mac sahipleri de bu heyecanı tadabilecek.

Apple, WWDC 2022’de şov yapmaya devam ediyor, peş peşe yaptığı sunumlarla kullanıcıları mest ederken oyun hayranlarını da unutmuyor ve onlar için harika bir haber veriyor. Resident Evil Village macOs için artık gün sayıyor.

Resident Evil Village macOs için hazır mısınız?

Resident Evil Village macOs için hazır mısınız?

WWDC 2020’de Metal 3 ve MetalFX teknolojilerini tanıtan Apple uzun zamandır beklenen o adımı atıyor ve Resident Evil Village macOs için yıl sonuna kadar çıkarmayı hedefliyor. Mac bilgisayarlar denildiği zamanda genellikle akıllara tasarım ve yazılım için kullanılan sistemler oldukları geliyor. Ama Apple bu düşünceyi tamamen yıkmak istiyor ve yeni tanıtmış olduğu Metal 3 ve MetalFX ile Mac sistemleri artık oyunlar için daha elverişli bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Konferansta Capcom’un araştırma takımının müdürü olan Masaru Ijuin, Resident Evil Village’ın yıl bitmeden Mac’e geleceğini açıkladı. Oyun Apple Silicon için optimize edilecek ve M2 işlemcili Macbook Air’da 1080p çözünürlükte çok rahatlıkla oynanabilecek. Üsteli Mac Studio’nun oyunu 4K çözünürlükte rahatça oynatabileceği de ifade edildi. Apple, kendi işlemcisini kullanan bütün kullanıcılarına Resident Evil deneyimini sonuna kadar yaşatmak istiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 14:29
M2 1080p bruh. 5 mac kullanıcısı minimum gereksinim ile sevinir artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village macOS için geliyor
İlginizi Çekebilir