Resident Evil Village PC demo süresi nasıl sıfırlanır?

Burak Bahar 3.05.2021 - 13:01
Oynanabilir demonun yayınlanmasının ardından, Resident Evil Village PC demo süresi kısıtlamasını sıfırlamak isteyenler için bir yol bulundu.

PC'de ve konsollarda Resident Evil Village’ın bir saat süre kısıtlamalı oynanabilir bir demosu yayınladı. Peki bu dakika sınırını aşmak için Resident Evil Village PC demo süresi nasıl sıfırlanabilir? Oyuncular elbette bunun da bir yolunu buldu.

Oyuncuların Village ve Castle bölgelerini her biri toplam otuz (30) dakika keşfetmesine olanak sağlayan demo; şu anda PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Steam ve Stadia üzerinden indirilebilir durumda. Japonya merkezli Capcom, başlangıçta demoya erişimini sadece yirmi dört (24) saat ile sınırlamayı amaçlamıştı. Ancak, hayranlardan gelen şikayetleri ve beklentileri göz önünde bulundurarak demonun erişim süresini bir haftaya kadar uzatmayı tercih etti.

Resident Evil Village PC demo süresi sıfırlama adımları

Eurogamer'ın bildirdiğine göre PC kullanıcıları, Resident Evil Village PC demo süresi kısıtlamasını aşabilecekleri, geçici olduğu düşünülen bir çözüm keşfetti. Steam kullanan oyuncular, aşağıdaki talimatları adım adım takip ederek demo zamanlayıcısının sıfırlanmasına müsade eden çözümü uygulayabilirler:

  • Steam Cloud sistemini devre dışı bırakın,
  • Steam SAM'ı (Steam Achievement Manager) indirin,
  • Yerel dosya kayıtlarını silin (Konum: D:\Steam\userdata\(kullanıcı adınız)\1541780\remote\win64_save\),
  • Steam SAM'i (Steam Achievement Manager) başlatın,
  • Resident Evil Village (RE8) demosunu seçin,
  • Başarımları ve istatistikleri kaldırmayı seçin ve onaylayın.

Resident Evil Village PC demo süresi kısıtlamasının nasıl kaldırılacağını anlattık. 2 Mayıs 2021 ve 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında, sınırlı bir süre ile erişime açılacak olan demoyu Steam üzerinden indirmek için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Capcom tarafından indirilebilme durumunun, herhangi bir haber yayınlanmadan değiştirilebilir olduğunu unutmayın. Daha fazla bilgi için Capcom'un bağlantıdaki resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Resident Evil Village PC demo süresi nasıl sıfırlanır?

Resident Evil Village (veya Biohazard Village), Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan, Resident Evil oyun serisinin yeni hayatta kalma-korku video oyunu olarak tanımlanabilir. Resident Evil serisinin sekizinci büyük oyunu ve büyük beğeni toplayan Resident Evil 7: Biohazard'ın devam oyunudur. Oyunun yansımalarını ve ışıklandırmasını geliştirmek için Ray Tracing teknolojisini kullanıyor.

Resident Evil Village'a dair en son gelişmelerden haberdar olmak ve oyun çıktığında satın almak için Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyun 7 Mayıs 2021 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 05:53
demoyu kurdum oynadım, gerçekten optimizasyon süper, grafikler harika, oyunun atmosferi r.e serisine yakışır nitelikte ürkütücü..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 19:05
Yahu sıfırlayıp napacanız demoyu? Oyun size zaten sadece belli bir alanda keşfe izin veriyor. Zaten demodaki çoğu yer kilitli. Napıcanız? Tekrar tekrar aynı yerde döneceniz mi sıfırlayarak? Zaten 4 gün kaldı çıkmasına
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 15:08
eyv
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village PC demo süresi nasıl sıfırlanır?
İlginizi Çekebilir