Resident Evil Re:Verse, Village ile birlikte çıkmayacak

Alparslan Gürlek 28.04.2021 - 12:31
Capcom yaptığı bir açıklamayla Resident Evil Re:Verse'in, Village ile birlikte çıkmayacağını doğruladı. Yine de Village alanlar için ücretsiz olacak.

Capcom'un serinin 25. yılını kutlamak için piyasaya süreceği çevrimiçi PvP oyunu Resident Evil Re:Verse için yeni bir açıklama geldi. Oyunun, serinin yeni oyunu olan Resident Evil Village ile birlikte çıkacağını varsayan bazı oyuncular olması üzerine Capcom çevrimiçi deneyim için yeni açıklamalar yaptı. Oyun, Village ile aynı günde değil, 2021'in yaz aylarında çıkacak.

Capcom onayladı: Resident Evil Re:Verse, Village ile birlikte çıkmayacak

Bir Capcom sözcüsünün VGC'ye bildirdiği üzere Resident Evil Re:Verse için daha önce bir çıkış tarihi duyurulmadı. Bu da oyunun Village ile aynı gün çıkacağını varsaymış oyuncular için oyunun farklı bir tarihte yayınlanacağı anlamına geliyor. Ancak yine de oyun, Re: Village sahipleri için ücretsiz olacak. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One, PC ve Stadia için piyasaya sürülecek olan çok oyunculu deneyim için henüz net bir çıkış tarihi yok.

Re:Verse çevrimiçi PvP'ye odaklanacak ve serinin oyunlarından karakterlere ev sahipliği yapacak. İki takıma ayrılan oyunculardan bir takım serinin meşhur ana karakterleriyle oynarken, diğer takım da yıllarca bize gergin anlar yaşatan bazı ana düşman karakterler olarak oynayacak. Yaklaşık beş dakika sürecek ölüm maçlarında 4-6 oyuncu mücadele edecek ve oyuncular, düşmanlar onları öldürmeden haritanın etrafına dağılmış virüs örneklerini toplamak zorunda olacak.

Resident Evil Re:Verse

Eğer karşı taraf oyuncuyu öldürmeyi başarırsa, kendisi de bir yaratığa dönüşecek. Hangi canavara dönüşeceği ise ölmeden önce topladığı virüs örneklerinin sayısına bağlı olacak. Bu da hala insan takımındayken virüs örneği toplamanın çok önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Capcom Resident Evil Re:Verse için Nisan ayında 3 farklı beta testi gerçekleştirdi, ancak ilk test teknik sorunlar bariyerine takıldı.

Ayrıca IGN, The Mercenaries modunun yeni bir video önizlemesini yayınladı. Eğer Village ile birlikte gelecek oyun modunun neye benzediğini görmek istiyorsanız hemen üst taraftaki videoyu izleyebilirsiniz. Aynı zamanda hala izlemediyseniz Village'ın son demosu olan Castle'ı oynadığımız videomuzu da izleyebilirsiniz. Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Re:Verse, Village ile birlikte çıkmayacak
İlginizi Çekebilir