Resident Evil: Village, PS VR2 için geliyor

Murat Oktay 3.06.2022 - 01:54
Capcom, State of Play sırasında, hayatta kalma korku oyunu Resident Evil: Village'ın PS5'in sanal gerçekliğine tam bir uyarlamaya sahip olacağını duyurdu.

Capcom ve Sony, üçüncü taraf oyunlara ve sanal gerçekliğe odaklanan State of Play yayını sırasında, Resident Evil: Village'ın PlayStation VR2'ye uyarlanacağını doğruladı. Geçen yıl satışlarda zafer kazanan yapım, macerayı birinci şahısta oynama ve daha fazla içine girebilmemize imkan verecek.

Resident Evil: Village , PlayStation VR2 teknolojisinden ve DualSense'ten yararlanacak

Capcom, DualSense kontrolleri ve Sony'nin gelişmiş kulaklığı PlayStation VR2 kombinasyonu ile hayatta kalma ve korku öğelerinin daha da sürükleyici hale geldiğini söyledi ve ayrıca firmanın son yıllardaki hitlerinden biri olan bu sürümü, oyunun nihai versiyonu olarak tanımladı.

Oyun bizi düşmanca ve soğuk bir iklimde izole edilmiş lanetli bir köye götürüyor. Sakinleri için hayatı imkansız kılan garip yaratıklar tarafından kuşatılmış durumda olan köyde, kurt adamlar ve diğer mistik varlıklar, hayatımızı imkansız hale getiriyor.

Resident Evil: Village, dünyasını genişleten indirilebilir içeriği ve bu korkunç ortamda Ethan Winters ve müttefiklerinin maceralarını bekleyen birden fazla platformda şu anda mevcut durumda.

Resident Evil: Village PS VR2 versiyonuna henüz bir çıkış tarihi verilmedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2022 10:36
mk okuru oyun dünyasındaki hitleri sever, ama sadece oyun dünyasındaki. diğer hitler ilgisini çekmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil: Village, PS VR2 için geliyor
İlginizi Çekebilir