Resident Evil Village Upgrade sistemi hakkında video yayınlandı

Ersin Kılıç 15.04.2021 - 11:39
Bu gece yapılacak büyük sunum öncesinde Resident Evil Village Upgrade sistemi hakkında bir oynanış videosu yayınlandı.

Resident Evil Village Upgrade yani karakter geliştirme mekaniği ile ilgili bir oynanış videosu yayınlandı. Resident Evil Village daha önce açıklandığı gibi 7. oyunda da karşımıza çıkan Ethan Winters'ı kontrol edeceğimiz bir oyun olacak. Chris Redfield'ın henüz sebebini bilmediğimiz bir şekilde çocuğunu kaçırması sebebiyle yollara düşeceğimiz oyunda orta çağ Avrupa dönemini anımsatan bir kasabaya gitmemiz gerekecek. Zombilerin yanı sıra kurt adamlar ve farklı enfekte türleriyle de kapışacağımız oyunda tıpkı Resident Evil 4 oyununda olduğu gibi bir satıcımız da olacak. Bu satıcıdan mühimmat alabileceğimiz gibi kendisi Resident Evil Village Upgrade sisteminin de merkezinde olacak diyebiliriz. Peki bu upgrade mekaniği nasıl bir işleyişe sahip?

Resident Evil Village Upgrade sistemi nasıl çalışacak?

Resident Evil Village Upgrade sistemi hakkında video yayınlandı

Resident Evil Village'da başta kullandığımız silahlar olmak üzere bazı upgrade özellikleri bulunacak. Bunun için oyun alanında yapacağımız toplayacağımız bir çok eşyaya yer verilecek. Bunun dışında avcılık özelliklerinin de upgrade sistemi için oldukça önemli olduğu oyunun yeni videosunda gözler önüne serilmiş. Game Informer tarafından yayınlanan videoya baktığımızda oynanış süresi boyunca birçok hayvanı avlamamız gerektiğini görüyoruz. Keçi, domuz, balık ya da tavuk gibi bazı hayvanlara oyun içerisinde yer verilmiş. Tabi bazılarını avlamak kolay olurken bazıları diğer türlere göre sizi daha çok uğraştırabilecek. 

Öldürdüğünüz bu hayvanlardan topladığınız et yada diğer şeyler ile hem silah hem de karakter güçlendirmesi yapılabilecek. Örneğin oyundaki satıcı Duke'a keçi eti ve birkaç tavuk verdiğinizde verdiğiniz hasar artan bir özelliği açmış olacaksınız. Bu tarz ödüllendirici görevler ile karakteriniz daha güçlü bir hale gelmiş olacak. Tabi avcılık dışında topladığımız değerli eşyaları ya da paraları da Duke'e götürebileceğiz. Kazandığınız bu paralar ile eşya ve mühimmat satın alabilecek ya da silahlarınızın özelliklerini geliştirebileceksiniz. Vuruş gücü, şarjör doldurma hızı ve mermi kapasitesi gibi konularda gelişim sağlanabilecek. 

Resident Evil Village için bu gece Türkiye saati ile 00:00'da bir sunum da düzenlenecek. Bu sunumda hem upgrade sistemi hem de oyunun diğer özellikleri hakkında daha fazla bilgi ve oynanış görüntüleri ile karşılaşacağız. Yayınlanan yeni videoya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 11:40
Bumu şimdi yeni nesil konsolların grafik gücü sony ve microsoft yazıklar olsun size
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 12:59
Ha ön sipariş aldiğim tek oyun böyle oyunu alirim . 4 youtuber para kazancak diye övuyorlar çöpleri almam ciğerim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village Upgrade sistemi hakkında video yayınlandı
İlginizi Çekebilir