Resident Evil Village Video inceleme

Ersin Kılıç 13.05.2021 - 13:28
Resident Evil video incelemesinde oyunun hikayesine, oynanış dinamiklerine ve tabi ki atmosferine daha yakından bakıyoruz.

Geçtiğimiz hafta çıkan Resident Evil Village inceleme içeriğimizde oyunun bütün detaylarına yer vermiştik. Bu sefer de oyunun video incelemesi ile karşınızdayız. Oyunun video incelemesinde hikayesine, oynanış dinamiklerine ve tabi ki atmosferine daha yakından bakıyor ve Resident Evil Village'ın nasıl bir oyun olduğunu görüntüler eşliğinde anlatıyoruz.

Resident Evil Village Video inceleme

Resident Evil Village, 7. oyunun üç yıl sonrasında geçiyor. Ethan Winters, Baker olaylarından eşi Mia'yı kurtarmış ve nur topu gibi bir çocukları olmuş. Karı koca arasındaki ufak tartışmalar dikkatinizi çekse de herşey yolunda giderken olaya Chris Redfield'ın dahil oluşunu görüyoruz. Hikayeye önceki oyunun aksine adeta bodoslama giren Chris, fragmanlarda da gördüğümüz gibi Mia'yı kevgire çeviriyor, bebeğimizi alıyor ve bize bir açıklama yapmadan karga tulumba paketleniyoruz. Gözümüzü açtığımızda ise kendimizi oyuna da adını veren köyün ortasında buluyoruz. Bundan sornra yapmamız gereken ise bebeğimiz Rose'u bulmak ve Chris'in derdini anlamak..

Resident Evil Village hakkında

Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village'da daha önce hiç görmediğin bir hayatta kalma korkusu deneyimini yaşa. Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöker.

Özellikler

  • Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu: Oyuncular Ethan Winters'ın rolüne bürünerek bütün yakın mesafeli savaşları ve korkunç kovalamacaları birinci şahıs perspektifinden deneyimler.
  • Tanıdık Yüzler ve Yeni Düşmanlar: Chris Redfield genellikle Resident Evil serisinin kahramanı olmuştur ancak Resident Evil Village'da daha sinsi amaçların peşinde. Gizemli köyde yaşayan yeni düşmanlar, Ethan'ı amansız bir şekilde avlayacak ve içine düştüğü bu kabusu anlamaya yönelik tüm çabalarına engel olacak.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2021 22:02
Yeni nesil animasyon oynatan konsollara hosgeldiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2021 23:43
Saçma sapan yaratıklar ahhh ahh bu fantastik sevdası nereye kadar eeeeeeeyyyyy oyun yapanlar
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2021 12:08
Yahu git işine
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2021 19:26
bu senenin en iyi yapımı bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2021 17:07
Halo modu varmı? Birde 8k mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2021 13:53
Ps için vr desteği var mı?

---------------------

Maalesef yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village Video inceleme
İlginizi Çekebilir