Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Resident Evil Village yapımcısı 13 yıl sonra Capcom'dan ayrıldı

Son olarak Resident Evil Village projesinde çalışan Peter Fabiano, 13 yıldır çalıştığı Capcom bünyesinden ayrıldığını duyurdu.

Resident Evil Village yapımcısı 13 yıl sonra Capcom'dan ayrıldı

Oyun dünyasından bir transfer haberi daha geldi ve tam 13 yılı aşkın bir süredir Capcom bünyesi altında çalışan Peter Fabiano, kendi sosyal medya hesapları üzerinden firmadan ayrıldığını duyurdu. Son olarak Resident Evil Village projesinde yer alan ve oyunun önemli isimlerinden biri olan Fabiano, bundan sonraki çalışmalarını Bungie firmasının çatısı altında yürütecek.

Resident Evil Village yapımcısı Peter Fabiano, Capcom'dan ayrıldı

Capcom Global Production ekibinin önemli isimlerinden biri olan Peter Fabiano, özellikle son dönemde Resident Evil oyunlarında aktif olarak görev almıştı. Resident Evil Village dışında Revelations, Resident Evil 7, RE 2 Remake ve RE3 Remake projelerinde yer alan Fabiano, oyunun tanıtım sunumlarında da kameralar karşısına geçen isimlerden biri olmuştu. Kendisi aynı zamanda Resident Evil 7 oyununda Baker Malikanesi'ne giren televizyon yapımcılarından birisine de (Peter Walken) hayat vererek kendi yaptığı oyunda yer almıştı.

Resident Evil Village yapımcısı 13 yıl sonra Capcom'dan ayrıldı

"Bunu kelimelere dökmek zor, o nedenle en basit şekilde yazmaya karar verdim. Son 13 yılda sizinle birlikte büyümeme izin verdiğiniz için Capcom'da bulunan herkese teşekkür ederim. Müteşekkirim ve yaşadığım bu deneyimi sonsuza kadar unutmayacağım." diyen Fabiano, yeni firması hakkında da açıklama yaparak sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Gerek stüdyo içerisinde gerekse de dışında beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Bungie'de yeni yolculuğuma devam edecek ve harika insanlarla çalışacak bir pozisyonda görev alacağım"

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Capcom için büyük kayıp.

0 puan
MO
MK Okuru

Son oyun kötü değil ama en iyisi diyenler de abartıyorlar. Optimizasyon zaten leş onu belirtmek lazım. Senkron stutter sorunları FPS droplar gırla gitsin. Ama oynanış güzel hikaye idare eder karakterler iyi. Re 2 bile bundan kat kat güzel bir oyun her bakımdan

0 puan
MO
MK Okuru

Son oyuna çok kötü diyollaa.

0 puan
MO
MK Okuru

Onu diyenler 15 yaşında ergenlerdir. Son oyun re 7 den sonra en çok satan ikinci oyun oldu.

0 puan
MO
MK Okuru

Bana ve pek çok kişiye göre son oyun serinin en iyi oyunu.

0 puan