Resident Evil Zero

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
İpucu
Ekstra Kıyafetler – Oyunu normal veya “Hard” seviyede bitirin.Böylece “Closet Key” i almış olacaksınız.Bu anahtarı “Hunting Gun”ı aldığınız yerdeki dolapta kullanın.Dolabın içinde yeni kıyafetler olacak.

“Leech Hunter” mini-oyun – Oyunu B,C veya D notuyla bitirin.

Taramalı Tüfek için – Oyunu 3 saat 31 dakika ile 5 saat arasındaki bir sürede A notuyla bitirin.Böylece hem taramalı tüfeğiniz olacak hem de “Leech Hunter” mini-oyunu açılacak.

Roketatar – Oyunu 3 saat 30 dakikada ya da 3 saat 30 dakikadan daha az bir sürede S notuyla bitirin.Böylece roketatar,taramalı tüfek ve “Leech Hunter” mini-game’ini açmış olacaksınız.

“Leech Hunter” Ödülleri:
100 Leeches - Bütün silahlar için sınırsız cephane
90-99 - Trendeki 202 numaralı odada “Magnum Revolver”
60-89 - “Hunting Gun” için sınırsız cephane
30-59 - Bütün tabancalar için sınırsız cephane
1-29 - Taramalı tüfek mermileri Rebecca’nın  “inventory”sine geçer

“Dail door” Numara bulmacası – Kablo arabasının olduğu yerdeki disk 2 ye’ “4863” numarasını girin.

Satranç bulmacası – Büyük parçaları,küçük satranç masasında göründüğü gibi sıraya koyun.Tek fark beyazın tek olması.Billy’i onu aşağı,sağa ve son olarakda önündeki siyah parçaya itmesi için kullanın.Oradaki kabin böylece açılacak

Fren Sistemi Bulmacası – Ana kod 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 7 + 2 = 81. Bu trenin frenlerini aktive eder. Frenler için ikinci kod ise 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 5 + 6. Bu da frenleri çalıştırır.

Çeşme Yuvarlağı bulmacası – Çeşmenin  (fountain) oraya geldiğinizde çember şeklinde dizilmiş 6 adet hayvan heykeli göreceksiniz.Billy’i hayvanları şu sırada yakması için kullanın: Geyik , Kurt , At , Aslan , Yılan , Kartal.
Resident Evil Zero
İlginizi Çekebilir