Resistance 3 daha çıkmadı mı sanıyorsunuz?

Murat Halilbeyoğlu 21.08.2011 - 13:40
Bir de bu arkadaşa sorun
Her ne kadar Insomniac Games'in beklenen Playstation 3'e exclusive shooter'ı için daha haftalar olmasına rağmen bir şanslı oyuncu, oyunun tam sürümünü eline geçirmiş. Üstelik bunu kanıtlamak için 70 inç televizyonunun önünde oyun ile birlikte fotoğrafını da çektirmiş.

Resistance 3 daha çıkmadı mı sanıyorsunuz?
Oyuncu ayrıca oyun hakkındaki görüşlerini de şöyle belirtiyor:

"R2'ye oranla bu oyun çok daha iyi. Grafikler, kontrol, hikaye, zorluk... Ciddi anlamda hoşuma gitti. Oynanış ve hissiyat R2'den bin kat daha iyi. Zorluk derecesi orta seviyede. Daha startejik bir yapıya sahip. Grafikler aşmış durumda. Oyunun atmosferi çok karanlık ve grafiksel olarak da karanlık bir renk paletine sahip. Bazı bölümlerde yoğunluk artıyor. Oyunda sağlık yenileme yerine sağlık paketlerinin olmasına da çok sevindim. Sanat yönetimi mükemmel yapılmış.

Fazla CoD oynamadığım için onunla kıyaslayamam. En son Wold At War'ı oynamıştım. Benzer bir hissiyatı var.

Multiplayer'ı daha oynamadım...

Dürüst olmak gerekirse dün birkaç saat oynadım ancak daha oyunun tam olarak içine giremedim. O modu yakalayamadım. Bu gece ciddi anlamda oyunu oynamaya başlayacağım. Sanırım şu an için toplamda 4 saat kadar oynadım ve şimdiye kadar ki bölümler oldukça iyiydi. Şu anda "stealth" bölgesindeyim ve bu diğer stealth oyunlarına hiç benzemiyor, en azından ben öyle düşünüyorum."

Resistance 3, 6 Eylül'de piyasaya çıkacak.  
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resistance 3 daha çıkmadı mı sanıyorsunuz?
İlginizi Çekebilir