Resistance 3 seriye yeni bir soluk getirecek

Murat Sağlam 26.08.2011 - 09:59
Insomniac, ilk incelemelerin sonuçlarını açıkladı
Resistance 3 henüz piyasaya sürülmedi ve yapılan ilk incelemelerin puanları da ortaya henüz çıkmadı ama Insomniac biraz mızıkçılık ederek ilk incelemelerin sonuçlarını kendisi açıklamayı seçti. Oyunu deneme fırsatı bulan "Play Tester" yani oyunu test eden kişilerin olumlu yorumlarını basına açıklayan Insomniac, oyunu deneyenlerin, serinin en iyi oyunu olduğunu iddia ettiklerini belirtti.

Resistance 3 seriye yeni bir soluk getirecek
Genel olarak tüm geri dönüşlerin olumlu olduğunu ve bugüne dek duyduklarının oldukça pozitif yorumlar olduğunu söyleyen Insomniac Games yetkilileri, oyunun üçlemenin sonunu çok iyi getirdiğini ve bugüne dek yapılmış en iyi Resistance oyunu olduğu yönünde yorumlar aldıklarını açıkladı.

Yukarıdaki sözlerin hepsi Cameron Christian'a ait. Christian, "Bunları duymak muhteşem ve bu sayede diğerlerinin ne söyleyeceğini önemsememeye çalışacağım. İsteğim yalnızca oyuncuların bu oyunu denemesi aslına bakarsanız. İnsanların Resistance 3'ü satın alıp evlerine götürerek deneyimlemeleri beni açıkcası çok heyecanlandırıyor." diyerek sözlerini noktaladı.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 07:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resistance 3 seriye yeni bir soluk getirecek
İlginizi Çekebilir