Respawn ekibinden Titanfall 3 açıklaması gecikmedi

Furkan Güler 5.02.2019 - 11:20
Yeni oyun gelecek mi? Cevabı belli oldu.

Eski Call of Duty geliştiricilerinin kurduğu Respawn Entertainment, EA Games'in el uzatmasıyla kısa sürede büyük bir stüdyo haline geldi. Titanfall markasıyla sektöre giriş yapan ekip, oyuncuların sevgisini kazanmayı başarmıştı. Rekabetçi mekanikleriyle oyuncuların hoşuna giden ilk Titanfall oyunundan sonra ikinci oyunla karşılaşmıştık. İkinci oyunda bizlere güzel bir deneyim yaşatan ekipten üçüncü oyunu bekliyorduk. Ancak şimdi Respawn geliştiricilerinin Eurogamer'a verdiği röportaj, üçüncü oyunu bekleyen oyuncuları biraz üzebilir.

Titanfall 3 geliştirilecek mi?

Stüdyonun önde gelen yapımcılarından Drew McCoy, Titanfall 3 yerine uzun süredir Apex Legends üzerinde çalıştıklarını ve Apex Legends yüzünden yeni bir Titanfall'u düşünmediklerini açıkladı. Hali hazırda Titanfall 2'nin satışları, Battlefield markası yüzünden geride kaldığı için stüdyo, kar etme endişesi yüzünden Battle Royale türüne giriş yapmışa benziyor.

Senaryo anlamında oyunculara güzel saatler yaşatan Titanfall 2'nin ardından yeni bir Titanfall gelmemesi üzücü. Ancak diğer bir yandan Apex Legends'ın, Battle Royale türüne yeni bir soluk getireceğini de inkar edemeyiz. Black Ops 4'e benzeyen yapısıyla oyuncuları cezbeden Apex Legends, muhtemelen kısa sürede büyük bir oyuncu kesimine hitap edecektir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Respawn ekibinden Titanfall 3 açıklaması geldi
İlginizi Çekebilir