Respawn Entertainment ve Oculus ortak bir proje yapıyor

Hakan Hervenik 12.10.2017 - 10:21
Respawn Entertainment ve Oculus'dan yeni bir oyun geliyor.

Titanfall serisinin geliştiricisi Respawn Entertainment, bugün yaptığı yeni duyuru ile Oculus ile ortaklığını duyurdu. Geliştirici ekip bu projede Oculus'un VR platformu olan Oculus Rift ile çalışacak. Projenin kendisi sır gibi saklanırken, Respawn oyunun first-person shooter oyunu olacağının altını çizdi. Ancak, bu oyun hiç bir şekilde, hiç bir formda stüdyonun en önemli projelerinden Titanfall ve Star Wars ile alakalı değil.

Respawn Entertainment ve Oculus ortaklığı

Projenin amacı oyunculara gerçekçi bir savaş deneyimi yaşatman ve onlara asker hissi vermek. Oyun hakkında isim, fiyat ve daha fazlası belirtilmemiş olsa da 2019'da çıkması bekleniyor. İki büyük ismin başlayan ortaklığı için bir de video yayınlandı. Bu videoda Respawn Entertainment üyeleri VR için ne kadar heyecanlı olduklarından bahsediyor. 

Stüdyonun son projesi olan Titanfall 2, EA tarafından PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 28 Ekim 2016'da yayınlanmıştı. Oyun ne kadar başarılı olsa da satışları pek de iç açıcı olmadı. Stüdyonun merakla beklenen bir diğer projesi ise geliştirilmekte olan Aksiyon-Macera Star Wars oyunu.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Respawn Entertainment ve Oculus ortak bir proje yapıyor
İlginizi Çekebilir