Returnal: Ascension için hikaye odaklı co-op modu geliyor

Merlinin Kazanı 10.03.2022 - 02:37
Returnal: Ascension, State of Play'de duyurulan bir diğer yapım oldu, Oyuncular uzun süredir co-op modu için firmaya baskı uyguluyordu.

Housemarque, State of Play yayını sırasında, 22 Mart'ta gelecek olan 3.0 güncellemesiyle yeni bir meydan okuma kulesi ve co-op modu olan Returnal: Ascension'ı duyurdu.

Returnal, henüz hayranlarına istediğini tam olarak vermemişti. Sosyal medyada, özellikle co-op modu için, firma üzerine kurulan baskı çok büyüktü. Özellikle Twitter'da paylaşılan bir teaser'dan sonra, oyunun sevenleri, daha fazla içerik için firmaya uyguladığı baskıyı arttırmıştı.

Returnal: Ascension için hikaye odaklı co-op modu geliyor

Oyuna, Tower of Sisyphus adında yeni bir how-far-can-you-get (ne kadar uzağa gidebilirsin) aktivitesi eklenmiş. Buraya gidebilmek Icarian Grapnel'i aldıktan sonra ikinci boss'u yenerek gidiyor olacaksınız.

Her biri yirmi kattan oluşan, giderek daha tehlikeli aşamalardan oluşan bir yapısı var. Her kattaki tüm düşmanları temizlemeniz ve bir sonrakine geçişinizi sağlamanız gerekecek.

Co-op modu da 22 Mart'ta geliyor, ancak bu modu sadece ana oyunda kullanabileceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2022 00:21
CD li aldım hemen gönderdim ana oyunu, tam bir hayal kirikliğiydi
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2022 12:44
oyunu açtın oynadın sonrada iade mi ettin kutulu halde... La oğlum hakkaten malum parti sevdalısı gibi yalan yalan konuşmayın : )
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal: Ascension için hikaye odaklı co-op modu geliyor
İlginizi Çekebilir