Returnal: Ascension oynanış videosu yayınlandı

Merlinin Kazanı 16.03.2022 - 19:31
Geçen hafta State of Play etkinliğinde ortaya çıkan Returnal: Ascension için oynanış videosu PlayStation tarafından yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta son dakika duyurulan, Japon yapımcılara özel gerçekleştirilen State of Play etkinliğinde ortaya çıkan Returnal: Ascension için bugün bir oynanış videosu yayınlandı.

Returnal: Ascension oynanış videosu yayınlandı

Yaklaşık 19 dakikalık oynanış videosunda genişlemedeki şeylerin daha da iyi bir önizlemesini görüyoruz. Gelişmekte olan olayları daha iyi açıklamak ve  Ascension güncellemesinde geçen Sisyphus Kulesi'nde göreceğimiz içeriğin bir önizlemesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Sisifos Kulesi, Ascension güncellemesinde eklenen bu yeni içeriğe verilen bir isim. Yapılan açıklamalarda sürekli bir üst seviyeye geçebilmek için çalışacağımız duyurulmuştu. Bu türdeki diğer modlar gibi, tırmanmakta olduğunuz kulenin kelimenin tam anlamıyla bir sonu olmadığı için sonunda başarısız olacaksınız, ancak bu güncellemenin yayınlanmasından biraz önce bile Returnal oynuyorsanız, zaten yapımı iyi tanışmışsınızdır.

Kulede ilerlerken, en iyi koşularınızı, en yüksek istatistiklerinizi ve sonsuz mücadele boyunca kazandığınız başarıları takip edebileceksiniz. Housemarque, her seferinde bir öncekinden biraz farklı olacağına söz veriyor, çünkü kulenin zeminleri prosedürel olarak üretiliyor, bu da her seferinde farklı çeşitlerde düşman, hazine odası ve ortamlarla karşılaşmanız gerektiği anlamına geliyor.

Güncelleme duyurulduğunda yayınlanan bir PlayStation Blog gönderisinde Krueger, bu videoda yine bahsedilen çarpanlar ve geliştiricinin arcade-y kökleri hakkında bazı ayrıntıları paylaştı. Oyuncular, puanlarını sürekli olarak yükseltmek ve geçmiş ilerlemelerini geçmek istiyorlarsa, Sisifos Kulesi'nde bolca alıştırma yapmaları gerekecektir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2022 17:56
bu suratla biraz zor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2022 16:10
CD li aldım geri gönderdim lanet olsun nası oyun bu böyle , artık saçmaladıniz ha . Aaa oyun demek tlous gibi olmalı böyle boş oyunlarla kandırmayın milleti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal: Ascension oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir