Returnal için yeni bir DLC geliyor olabilir

Eren Eroğlu 27.11.2021 - 22:02
PlayStation 5 için Housemarque tarafından geliştirilen Returnal, yeni bir DLC'nin ön hazırlığını yapıyor gibi gözüküyor.

PlayStation 5'e özel bir oyun olan Returnal'ın geliştiricisi Housemarque, Twitter'da yaptığı gizemli bir paylaşımla dikkatleri üstüne topladı. Paylaşılan görüntü, oyun için bir DLC'nin yolda olduğu sinyallerini veriyor. 26 Kasım'da ''Atropos..?'' metni ile gizemli bir fotoğraf paylaşan stüdyo, oyunun yeni DLC'sini gizlice tanıtmış olabilir.

Returnal için yeni bir DLC geliyor olabilir

Returnal'ın konu alındığı gezegenin ismi olan Atropos, oyuncuları daha önce hiç karşılaşmadıkları bir görsel ile heyecanlandırmayı başardı. Stüdyonun resmî Twitter hesabından yaptığı paylaşımın ardından, Housemarque'nin kıdemli anlatı tasarımcısı Eevi Korhonen, bir başka gizemli paylaşım yaptı. ''Bugün gerçekten harika bir şey çektik. Umarım yakında daha fazlasını paylaşırız!'' açıklamasına yapan Korhonen, yeni bir ek paket söylentilerini güçlendiriyor.

Returnal için yeni bir DLC geliyor olabilir

Geçtiğimiz günlerde yapılmış olan bu paylaşımlar, muhtemelen 9 Aralık 2021'de düzenlenecek olan The Game Awards etkinliğinde tanıtılacak olan bir DLC'yi temsil ediyor. 2021 yılı için oldukça iddialı gözüken The Game Awards etkinliği, yaklaşık 40'tan fazla duyuruya ev sahipliği yapacak. Bu duyurulardan bazıları zaten bildiğimiz yapımlardan güncellemeler olurken, bir kısmı ise yeni yapımlar olarak yer alacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2021 22:19
surata bak surata.... ıyyyyy.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal için yeni bir DLC geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir