Returnal PC sürümü Steam Deck desteğiyle çıkacak

Alparslan Gürlek 27.07.2022 - 12:19
SteamDB üzerinde "Oregon" adıyla yer alan Returnal PC sürümü için gösterilen bazı bilgiler Steam Deck desteğine işaret ediyor.

Sony hala onaylamamış olsa da Returnal PC sürümü kesinlik kazanmış gibi görünüyor. SteamDB üzerinde Oregon kod adıyla yer alan bir projenin bütün detayları PS5 özel oyunu olarak çıkan Returnal'in PC'ye geldiğini işaret ediyor. Şimdi ise gelen yeni bilgiler oyunun Steam Deck desteğine ışık tutuyor.

Returnal PC sürümü Steam Deck konsolunda oynanabilecek

Geçtiğimiz birkaç günde bir yığın güncelleme alan SteamDB listelemesi içerisinde bazı ilgi çekici detaylara da yer veriyor. Özellikle 25 Temmuz tarihinde yapılan bir güncellemede Steam Deck'in dokunmatik ekranına ve Steam kontrolcüsüne yönelik yapılan ayarlamalar, Returnal PC sürümünün Steam Deck desteğini onaylar nitelikte.

Returnal PC sürümü Steam Deck destekleyebilir

Sony henüz Returnal PC sürümünü duyurmasa da şirketin son zamanlarda PC platformuna ağırlık verdiğini de göz önünde bulundurarak, duyurması yakındır diyebiliriz. Zira Days Gone ile başlayan bu furyayı Horizon Zero Dawn ve God of War takip etmişti. Şimdi de sıra Spider-Man Remastered'ın PC platformuna gelmesiyle birlikte Returnal'a geliyor olabilir.

Hali hazırda God of War ve Horizon Zero Dawn Steam Deck üzerinde oynanabiliyorken, Returnal'ın bu konsola çok yakışacağını söyleyebiliriz. Zorlayıcı yapısıyla öne çıkan ve asla kolay ilerlemeyen oyun el konsolunda oldukça keyifli olacaktır. Eğer gözünüzden kaçtıysa ve oyunun nasıl mekaniklere sahip olduğunu, nasıl bir evrende geçtiğini bilmek istiyorsanız buraya tıklayarak incelememizi okuyabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal PC sürümü Steam Deck desteğiyle çıkacak
İlginizi Çekebilir