Rez'in özel PC sürümünde kaset veriliyor

Mehmet Atilla Turan 10.08.2017 - 10:47
Rez Infinite, hayranlarını sevindirecek bir Collectors Edition ile PC platformuna geldi.
Altıncı jenerason oyun konsolları, video oyun tarihinin en büyük dönemlerinden biridir. Özellikle grafiklerin gelişmesi ve sınırların aşılması ile oyun endüstrisi bir hayli gelişmişti. 2000'lerin başında gelişen altıncı jenerasyon konsollar, ayriyetten internet sekmesinde de ilerliyordu. Artık çevrimiçi oyunlar normal hale gelmeye başlıyordu.

Gelişen grafiklerden bahsedince, altıncı jenerasyonda çıkan öyle bir oyun var ki, minimalistliği ile beraber arkada çalan müzik ve aksiyon dolu oynanışı ile Playstation 2 ve Dreamcast'in bilinmeyen nadir elmaslarından biri sayılır. Rez, sahip olduğu zaman dilimi içerisinde, başka oyunun vereceği tadı veriyordu.

Rez'in özel PC sürümünde kaset veriliyor
Uzun bir süreden sonra tekrar gelen Rez, "Rez Infinity" adıyla çıkan yeni oyunuyla Playstation 4 platformunun VR sekmesine girmiş ve oyuncuların hasretini gidermişti. Dün ise beklenmedik şekilde Steam'de beliren Rez Infinity, VR deneyimini sunarken 4K ve 60FPS seçeniğini de bulunduruyor. Yapımcılar tarafında yapılan sürpriz ise, Collectors Edition ile gelen fütüristik tasarımlı bir kaset veriyor. Yani eğer eski kafalı iseniz ve halen kaset çalarınız varsa, Rez Infinite'nin Collectors Edition'u harika bir fırsat.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 15:30
#Rez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rez'in özel PC sürümünde kaset veriliyor
İlginizi Çekebilir