RHCP'ın klibi sonunda Californication oyunu oldu

Merlinin Kazanı 4.03.2022 - 14:58
Red Hot Chili Peppers'ın Californication müzik klibi, sonunda yayınlandı. Üstelik Californication oyunu ücretsiz olarak indirilebiliyor.

1999 yılında yayınlan Red Hot Chili Peppers'ın Californication şarkısı, Rock sevenler tarafından iyi bilinir. Video klip, sanki GTA'dan çıkmış açık dünya bir bilgisayar oyunu gibi tasarlandığı için de oyun severler tarafından da çok beğenilmişti.

RHCP'ın Californication klibi sonunda oyun oldu

Klip çıktığında bir çok kişi oyunun da yakında geleceğini düşünmüştü ancak bu hiç gerçekleşmedi. Ta ki geçtiğimiz günlere kadar. Bağımsız oyun geliştirici Miquel Camps Orteza'nın çalışmaları sayesinde, toplamda yedi seviyelik bir video oyununa dönüştürüldü. Crazy Taxi oyunundan esinlendiğini söyleyen Orteza, oyunu tamamen ücretsiz olarak da indirmeye sundu. Californication oyununu buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tabi isterseniz yapımcıya bağış yapmak elinizde.

Orteza "O oyunu oynamayı o kadar çok istiyordum ki! 2022 yılındayız ve kimsenin oyunu yaptığını görmedim, bu yüzden onu yaratmak için kendime meydan okudum." diyor.

RHCP'ın Californication klibi sonunda oyun oldu

İki günlük bir game jam etkinliği sırasında fikir olarak ortaya atılan proje, Orteza'nın devam etmesi ile karşımıza bitmiş bir oyun projesi olarak çıkması ile sonlandı.

Californication oyunu, klip ile benzer şekilde bir ortam sahip. Aksiyon ve heyecan dolu yapımın, oyun içi videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
RHCP'ın klibi sonunda Californication oyunu oldu
İlginizi Çekebilir