Rick and Morty 5.sezon fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 31.03.2021 - 12:54
Kendi dalında efsaneler arasına girmeyi başaran Rick and Morty 5.sezon fragmanı Adult Swim ekibi tarafından yayınlandı.

Rick and Morty 5.sezon fragmanı sonunda yayınlandı. Adult Swim'in kendi kulvarında efsaneler arasına giren serisi Rick and Morty'nin uzun süredir beklenen 5.sezonu için yayınlanan fragmanda bölümler hakkında birçok sahneye yer verildiğini görüyoruz. Bir süre önce duyurulan 5.sezonda anlaşılan yine farklı mekanlar ve maceralar karşımıza çıkacak.

Rick and Morty 5.sezon 20 Haziran'da başlıyor

Dan Harmon ve Justin Roiland'ın yapımcılığını üstlendiği serinin 5.sezonu 20 Haziran'da HBO Max üzerinden yayınlanacak. Hali hazırda sistemde serinin dört sezonu da yer alıyor. Serinin yeni sezonunun Netflix'te ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Muhtemelen daha önce olduğu gibi kısa bir süre sonra Netflix platformuna da geleceğini düşünüyoruz.

Rick and Morty 5.sezon için yayınlanan fragmana baktığımızda tüm ailenin bu sefer maceralarda daha yoğun bir şekilde yer aldığını görüyoruz. Hatta tüm ailenin özel araç ve kıyafetler ile mücadele içerisinde olduğu özel bir bölüme de yer verilecekmiş gibi duruyor. Bunun dışında Ocean Man gibi yeni ve daha önce görmediğimiz birçok karaktere de 5.sezon itibari ile merhaba diyeceğiz gibi duruyor. 

Rick and Morty 5.sezon fragmanı yayınlandı

Tabi tüm bunların yanı sıra Rick and Morty serisinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan karakterlerimizin alternatif dünyalardaki versiyonlarına da bol bol yer verilecek. Fragmanda özellikle karnında kılıç balığı ile dolaşan Rick sahnesini oldukça merak ettiğimi söylemem gerekiyor. Tabi yine fragmanda acil durum karşısında evdeki güvenlik önlemlerini görüyor ve şamar oğlanına dönen Jerry'nin bir kez daha kapı dışında kaldığına tanıklık ediyoruz.

20 Haziran'da başlayacak olan Rick and Morty 5.sezon fragmanına yukarıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz. Adult Swim bu tarihte aynı zamanda ünlü serisi için birçok içeriğe de yer verecek. Hem yayınlanan platformlarda hem de sosyal medya mecraları üzerinden Rick and Morty ile ilgili birçok özel içeriğin aynı gün yayınlanacağı belirtilmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 19:45
Solar Opposites için de Justin Roiland'a teşekkür etmek gerek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick and Morty 5.sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir