Rick and Morty ekibinden High On Life oyunu geliyor

Atıf Doğan Özcan 12.06.2022 - 20:33
Rick and Morty ekibinden High On Life oyunu geliyor. Animasyon çizgi filmin, garip ve enteresan dünyasının hayranlarına müjde, ekip yepyeni bir oyun duyurusunda bulundu.

Gösterişli animasyon dizisinin ve daha sonra Solar Opposites'in yaratıcısı olan Justin Roiland, High on Life adlı yeni bir birinci şahıs nişancı oyunu ile karşımıza çıkıyor.

Rick and Morty ekibinden High On Life duyurusu geldi

Rick and Morty ekibinden High On Life oyunu duyurusu geldi. Duyurulan yapım Squanch Games tarafından geliştiriliyor. Oyun için ilk fragman Xbox & Bethesda Game Showcase 'de yayınlandı. Oyun PC, Xbox One, Xbox Series X için çıkacak. Geliştirici ekip daha öncesinde aksiyon oyunu olan Trower Saves the Universe’i piyasaya çıkartmıştı.

Rick and Morty ekibinden High On Life oyunu geliyor

Rick and Morty’nin enteresan dünyasının oyun içine yansıtılmış hali olarak görünen yapım oldukça renkli ve bir o kadar da aksiyon dolu olacak. Çıkış yapacağı andan itibaren Xbox Game Pass için çıkacak. Oyuncular tarafından nasıl bir etki alacağı ise şimdilik merak konusu olarak kalacak.

Yapımın yaratıcısı olan Roliand “Sadece oynamak istediğim oyunları yapmak istiyorum ve bu Squanch Games kuruluşunu tetikleyen en önemli etken oldu” diye bir açıklamada bulundu. Renkli oyun için oyuncular merakla çıkış yapmasını bekliyor. Rick and Morty bakalım oyu dünyasına neler katacaklar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 08:14
Değişik olacaz diye tasarımın cılkını çıkarıyolar bütün karakterler çamur gibi o yüzden sevmiyorum Rick and Morty
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick and Morty ekibinden High On Life oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir