Rick and Morty'ni yan karakteri Mr. Poopybutthole için yeni video

Hakan Hervenik 23.11.2017 - 11:30
Mr. Poopybutthole'dan duygulandıran video

Rick and Morty, geride bıraktığı başarılı üçüncü sezonunun ardından dördüncü sezonu için kolları sıvadı. İki yıl bekleyecek olamamız ne kadar üzücü olsa da üçüncü sezonun 1 Nisan'da başlaması gibi sürprizler de olabilir. Kim bilir? Rick and Morty'nin en sevilen yan karakterlerinden Mr. Poopybutthole, ikinci sezonda sakat kalıyordu. Üçüncü sezonda sadece final bölümünün sonunda ortaya çıkan Mr . Poopybuthole için kısa ve duygusal bir video yayınlandı.

Rick and Morty için yeni bir video yayınlandı

Videoda Mr . Poopybutthole'un çocukluğundan günümüze kadar yaşadıklarını fotoğraf albümünde görüyoruz. " The Poop in My Pants " isimli videoda Mr . Poopybutthole'un lise günlerini, üniversite yıllarını, eşini ve çocuğunu duygusal bir müzik eşliğinde görüyoruz. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Rick and Morty hakkında

Rick and Morty, Justin Roiland ve Dan Harmon tarafından yaratılan bir yetişkin animasyon serisidir. Adult Swim kanalında 2 Aralık 2013' den beri yayınlanan Rick and Morty, üç sezona sahiptir. Dördüncü sezonunun 2019'da yayınlanması beklenen dizi, büyük bir hayran kitlesine sahip.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick and Morty için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir