Rick and Morty'den God of War Ragnarök videosu geldi

Ersin Kılıç 5.09.2022 - 11:07
Kafasını kazıtan ve yüzünü kırmızıya boyayan Rick, Morty'i de yanına alarak God of War Ragnarök dünyasına adım atıyor.

Rick and Morty'nin yeni sezonunun başlamasına artık sayılı saatler kaldı. Sevilen seri bildiğiniz gibi zaman zaman oyun odaklı videolarıyla ve reklam çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Daha önce Death Stranding gibi yapımlara özel olarak hazırlanan bazı sahneler görmüştük. Geçtiğimiz saatlerde ise serinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden God of War Ragnarök temalı bir video yayınlandı. Rick ve Morty bu sefer Dokuz Diyar'a adım atıyorlar.

Rick and Morty'den God of War Ragnarök reklam videosu geldi

Bu reklam videosu Rick'in kafasını kazıtmasıyla başlıyor. "Epik bir maceraya çıkıyoruz" diyen Rick, şaşıran Morty'e şu cevaı veriyor "God of War, Morty. Yenisi. Kratos baba, çocuk tıpkı senin gibi meraklı" ve Morty'i tuttuğu gibi açılan portaldan God of War dünyasına fırlatıyor. Videonun dikkat çeken yönlerinden birisi de portaldan geçtikten sonra kasadan Leviathan Baltası'nı çıkaran Rick'in bazı duyurulmamış güncellemelerden bahsetmesi.

Yeni oyun bildiğiniz gibi dövüş mekanikleri olarak 2018 yılında çıkan God of War oyununu baz alsa da, birçok yeni özelliğin bu yeni oyuna eklendiğini göreceğiz. Açıkçası bu videoyu izledikten sonra keşke bütün bir bölüm bu şekilde geçseydi dedim. Reklam videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 12:24
Baltaya kan mı bulaşsın? Hayır!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick and Morty'den God of War Ragnarök videosu geldi
İlginizi Çekebilir