Rider Republic dört saatlik deneme sürümüyle geliyor

Ersin Kılıç 19.10.2021 - 10:51
Oyuncular 21 - 27 Ekim arasında ücretsiz dört saatlik Riders Republic'in keyfini çıkarabilir ve ilerlemelerini oyun çıktığında sürdürebilirler

Ubisoft bugün, yakında çıkacak devasa çok oyunculu açık hava sporları oyunu Riders Republic'in Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4, PlayStation 5, Stadia ve Windows PC için Ubisoft Store ve Epic Games Store’da 21-27 Ekim tarihleri arasında dünya çapında sınırlı bir Deneme Haftası sunacağını duyurdu.

Rider Republic dört saatlik deneme sürümüyle geliyor

Riders Republic’in sınırlı süreli Deneme Haftası boyunca oyuncular, 28 Ekim'deki resmi lansmanından önce oyunu dört saat boyunca ücretsiz oynayabilirler. Sınırlı süreli Deneme Haftası boyunca kaydedilen ilerleme, oyunun herhangi bir sürümüne aktarılacak, böylece oyuncular oyun çıktığında kaldıkları yerden devam edebilecekler.

  • Sınırlı süreli Deneme Haftası, tüm beş kariyer ilerlemesini ve çok oyunculu modları içerecek:
  • Toplu Yarış: 50'den fazla oyuncuyla* bu destansı, çok sporlu yarışlarda ne kadar çılgınlık olursa o kadar iyi. Her 30 dakikada bir haritada rastgele yeni yarışlar belirecek, bu nedenle oyuncuların kör noktalarını takip etmeye, konumlarını korumaya ve bitiş çizgisine giden yolda mücadele ederken becerileriyle yollarından şaşmamaya hazır olmaları gerekir. Sınırlı Deneme Haftası, altı adede kadar farklı Toplu Yarış içerecek.
  • Hareket Savaşı: Oyuncular 6’ya 6 eşleşmeyle arenalarda yarışacak ve puan kazanmak için çeşitli modüllerde mümkün olduğunca çok akrobatik hareket yaparak onları ele geçirmeye çalışacaklar. En yüksek puana sahip olan takım kazanır.
  • Herkes Tek Başına: Bu modda oyuncular, en fazla 11 rakibe meydan okuyabilir ve onlara belirli ve ilginç bir etkinlik listesi aracılığıyla bu işin nasıl yapıldığını gösterebilirler.
  • Karşılaşma Modu: Oyuncular kariyer etkinliklerinde beş arkadaşa kadar bir araya gelip kimin en iyi olduğunu görebilirler.
  • Ek olarak, oyuncular Çılgın Mücadele’ye katılmaya davet edilecekler. Bu, oyunculara ödül kazanma şansı sunan çok oyunculu bir yarışma. Katılmak için oyuncuların önce 20 yıldıza ulaşmaları ve ShackDaddy'nin “Exclusive Multiplayer Contest” görevini tamamlayarak Toplu Yarışa erişebilir olmaları gerekecek. Toplu yarışta ilk 10'a giren oyuncular, bir oyuncunun özel bir Canyon x Riders Republic bisikleti ve bir Riders Republic Gold Sürüm kazanacağı bir çekilişe katılacaklar. Ek kazananlar ayrıca Riders Republic'in Gold Sürüm’ünü elde edecekler. 

Rider Republic dört saatlik deneme sürümüyle geliyor

Daha fazla Riders Republic içeriği arayan oyuncular, şimdi Gold ve Ultimate sürümler için ön sipariş verebilir:

  • Gold Sürüm, ana oyunu ve oyuncuların yıl boyunca ekipman yükseltmeleri şeklinde oynayışlarını etkilemelerine olanak sağlayan sekiz egzotik kit içeren 1. Yıl Kartı’nı, BMX Sport eklentisini ve çıkış sonrası eklenecek özel içeriği içerir. Roket Bisiklet ve Roket Kayak egzotik kitleri çıkışta erişilebilir olacak.
  • Ultimate Sürüm, ana oyun ve 1. Yıl Kartı'nın yanı sıra dört özel kozmetik paketi içerir: Cosmic, Rainbow, Neon ve Skull’n Style paketleri. Oyuncular ayrıca en sevdikleri oyun içi zirvelere her zamankinden daha hızlı şekilde ulaşmak için 20 helikopter biletini kullanabilecekler.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rider Republic dört saatlik deneme sürümüyle geliyor
İlginizi Çekebilir