Riders Republic 1.sezonu Winter Bash başladı

Ersin Kılıç 16.12.2021 - 11:14
Ekstrem sporları bir araya getiren Ubisoft'un yeni oyunu Riders Republic'in Winter Bash isimli ilk sezonu 22 Mart'a kadar sürecek.

Ubisoft yaptığı açıklama ile Riders Republic’in birinci sezonu Winter Bash'in oyunun çıktığı tüm platformlarda başladığını duyurdu. 22 Mart tarihine kadar devam edecek ilk sezonla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Riders Republic 1.sezonu Winter Bash başladı

Riders Republic 1.sezonu Winter Bash başladı

Winter Bash, tüm oyuncuların yıldız toplayarak ve sınırlı süreli çok oyunculu deneyimlere, haftalık etkinliklere ve de canlı etkinliklere katılarak özel ödüller açabilecekleri yeni Sezon İlerlemesi sistemini sunar. Oyuncular, kış sezonunu kutlamak için yıl sonunun şenlikli renkleri ve yılbaşı gecesinin ışıltısıyla dekore edilmiş Riders Ridge'in keyfini çıkarabilirler. Kış şenlikleri sırasında oyuncular; özel mücadelelere katılabilir, temalı ödüller kazanabilir ve toplu yarışlar sırasında yeni sürprizlerle karşılaşabilir. Winter Bash ayrıca, günlük görevler ve ödüller sunan SPECIALIZED adlı yeni bir oyun içi sponsoru da beraberinde getiriyor.

Ek olarak, yeni X Games canlı etkinliği 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu süre boyunca oyuncular, yeni temalı Shack Daddy haftalık mücadelelerini tamamlayabilir ve bir ceket ile snowboard dahil olmak üzere özel X Games ödülleri kazanabilirler. 

Yıl Kartı sahipleri, ayrıca Jumbo Bike gibi özel görünümlere ve içeriğe sahip ek egzotik kitlere erken erişim sağlayacak ve kendi tarzlarıyla sürüş yapabilecekleri efsanevi bir kozmetik kıyafet elde edecekler. Oyuncular, 1. Yıl Kartı’nı Riders Republic'in Gold veya Ultimate sürümleriyle edinebilir veya ayrı olarak satın alabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riders Republic 1.sezonu Winter Bash başladı
İlginizi Çekebilir