Riders Republic ile adrenalinin sınırlarını zorlayın

Alparslan Gürlek 10.09.2020 - 23:13
Ubisoft'un yeni extreme sporlar oyunu Riders Republic ile adrenalinin doruk noktalarından aşağıya paraşütle atlamak ister misiniz?

Ubisoft Forward birçok heyecan verici oyuna ev sahipliği yaparken aralarında Steep'e çok benzeyen yeni bir oyun da yer aldı. Riders Republic adındaki yeni oyun ile adrenalinin sınırlarını zorlamaya hazır olun.

Riders Republic ile Steep tadında bir aksiyon yaşayacağız gibi görünüyor

Ubisoft'un extreme sporlar üzerine yaptığı Steep tadında yeni Riders Republic için iki yeni fragman etkinlikte yerini aldı. Eğer bu tür oyunlarla aranız iyiyse sizi heyecanlandıracağını söyleyebilirim. Görsel anlamda gücü eğer oynanış mekanikleriyle de desteklenirse tadından yenmez. Tabi önce buyrun önizleme fragmanını izleyelim.

Oyun içinde birçok farklı extreme sporu barındırıyor. Hatta bazı yerlerde Steep'i gördüğümü söylemeliyim. Extreme sporlarla ilginiz varsa ve hem adrenalinin doruk yaptığı hem de sakinleştirici bir oyun arıyorsanız -benim gibi- sizi tatmin edeceğini söyleyebiliyorum. Ancak biliyorsunuz, oyun çıkmadan hiçbir şey tam anlamıyla kesinleşmiyor. Yine de paylaşılan uzun oynanış fragmanı sis perdesini dağıtmaya yardımcı olabilir.

Eğer oyunun kısa videosuyla aradığınızı bulamazsanız iyi haber! Oyunun uzun uzadıya yaklaşık 5 dakikalık bir fragmanı da paylaşıldı. Burada oyunda yer alan farklı mekanikleri ve extreme ve doğa sporlarını da görebiliyoruz. Çevreyi ve çok oyunculu özellikleri, mücadeleleri tanıtan video bittiğinde oyun ile alakalı tamamen fikir sahibi olabiliyorsunuz. Çeşitli iklimlere sahip arazilerde karada ve havada çeşitli mücadelelere katılıp rekabet ve adrenalinin tavan yaptığı noktadan paraşütle aşağıya atlayabiliyoruz. Steep'in yaşattığı yüksek heyecan atmosferini yaşatabileceğini düşünüyorum fakat birden aklıma fiyatı geliyor...

Riders Republic ile adrenalinin sınırlarını zorlayın

Şimdi işin en acı tarafını konuşmaya geldi. Riders Republic, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için geliyor. Şu anda ön sipariş edilebilir şekilde PC için Uplay Store'da taliplerini bekliyor, ayrıca 25 Şubat 2021'de çıkacak. Standart sürümü 269,00TL olan oyunun "Gold Edition" sürümü 449,00TL ve son olarak "Ultimate Edition" sürümü ise 539,00TL olarak karşımıza çıkıyor. Oyun fiyatı standartlarının ülkemiz için nerelere kadar yükselmiş olduğunu görmek için güzel bir örnek. Call of Duty Black Ops Cold War'dan sonra fiyatlar nerelere kadar yükselebilir derken bir bir örneklerin de karşımıza gelmesi üzücü.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riders Republic ile adrenalinin sınırlarını zorlayın
İlginizi Çekebilir