Ridley Scott imzalı Raised by Wolves dizisinden fragman geldi

Ersin Kılıç 6.08.2020 - 11:05
Kariyerinde oldukça önemli projelere imza atan Ridley Scott imzasını taşıyan Raised by Wolves dizisinden nihayet ilk fragman geldi.

Raised by Wolves, Ridley Scott ve HBO gibi iki önemli tarafı bir araya getiren bir proje. HBO Max'te izleyici ile buluşacak olan bu proje, Ridley Scott'ın en deneyimli olduğu bilimkurgu türünde karşımıza çıkacak. 3 Eylül'de yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Ridley Scott'ın bilimkurgu dizisi Raised by Wolves fragmanı yayınlandı

Alien serisi dışında Blade Runner, Gladiator ve The Martian gibi oldukça önemli projelere imza atan Ridley Scott, bazı bölümleri yönettiği gibi dizinin yapımcı koltuğunda da oturuyor. Mayıs ayında yayın hayatına başlayan HBO Max kanalının en iddialı ve öne çıkan projesi olduğunu söyleyebiliriz. Dizinin kadrosuna baktığımızda ise Jordan Laughran, Abubakar Salim, Amanda Collin ve Ethan Hazzard gibi isimlerin yanı sıra Viking dizisinde canlandırdığı Ragnar Lothbrok ile hatırladığımız Travis Fimmel de bulunuyor.

Dizinin hikayesi insanların yeni adım attığı, kolonileşmeye çalıştığı bir gezegende geçiyor. Hikayenin odağında ise bu gezegende çocukları yetiştirmek ile görevlendirilen iki android var. Dizinin senaryosunu daha önce hikayesi ile ön plana çıkan Prisoners (Tutsak) filminin senaryosuna da imza atan Aaron Guzikowski kaleme almış. İlk fragmanı ile dikkat çeken Raised by Wolf'un bu fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 19:54
daya efekti daya efekti film, ridley da olsa miğdem bulandı resmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 6.08.2020 14:59
Sağlam duruyor. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 12:17
enteresan...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ridley Scott imzalı Raised by Wolves dizisinden fragman geldi
İlginizi Çekebilir