Ringi boşaltın ustalar geliyor!

Merlinin Kazanı 31.10.2013 - 13:50
WWE 2K14 huzurlarınızda
2K bugün firmanın WWE video oyun serisindeki en yeni oyun olan WWE 2K14'ün 1 Ekim tarihinde Microsoft Xbox 360 ve PlayStation3 için piyasaya çıktığını duyurdu.

“WWE 2K14 ikon WWE Süperstarları, Divaları ve Efsanelerinden oluşan benzersiz kadrosu ve 30 Years of WrestleMania Modunda WWE tarihinin son otuz yılındaki en büyük karşılaşmalarından 46'sıyla bugüne kadar hazırlanmış en gerçekçi ve en kapsamlı WWE simülasyonu,” diyor 2K'nın Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Direktörü Chris Snyder. WWE deneyimini çok daha gerçekçi biçimde yansıtmak için oyunun tüm yönlerini geliştirdik.”

Ringi boşaltın ustalar geliyor!
WWE 2K14 popüler WWE video oyun serisinde yeni bir dönem başlatıyor ve oynanış üzerindeki bir çok yeniliğe ek olarak değiştirilmiş oyuncu navigasyon sistemi, yeni reversal sistemi, mancınık bitiriş hareketleri ve OMG Anları dahil olmak üzere yüzlerce yeni hareket getiriyor. Oyunun ünlü Creation Suite ve Universe Modu oyunculara kendi Süperstarlarını, arenalarını, şampiyonalarını, hikayelerini, bitiriş hareketlerini ve çok daha fazlasını yaratma özgürlüğü verirken, kariyer yönünden baktığımızda ise oyunculara WWE deneyimi üzerinde mutlak kontrol sunuyor. WWE 2K14 ayrıca aralarında WWE 2K14 kapak yıldızı Süperstar Dwayne “The Rock” Johnson, John Cena®, Hulk Hogan, Undertaker®, Ultimate Warrior, CM Punk, “Macho Man” Randy Savage™, Daniel Bryan, Goldberg, Stone Cold Steve Austin ve The Shield'ın da bulunduğu, bugüne kadar biraraya getirilmiş en müthiş güreşçi kadrosunu da sunuyor.
 
WWE 2K14'te bulunan benzersiz 30 Years of WrestleMania Modunda oyunculara WWE tarihinin otuz yıllık döneminde tarihi bir yolculuğa çıkacak ve önemli maçlara ve unutulmaz anlara şahit olacaklar. WrestleMania açılışı ile başlayan yolculukta WrestleMania 3'teki Hulk Hogan vs. Andre the Giant, WrestleMania 12'deki Bret Hart vs. Shawn Michaels ve WrestleMania 28'deki The Rock vs. John Cena gibi müthiş maçları oynayabileceksiniz. 30 Years of WrestleMania Modu zamanın arenaları, girişleri ve ring süsleri, döneme özel grafikler, filtreler ve diğer sunum öğelerine ek olarak video paketleri, sinematik oyun içi demolar, dönemsel görevler ve bir çok açılabilir ödül de içerecek. Modu tamamlayacak şekilde ayrı sunulan The Streak modunda oyuncular ölümsüz Undertaker ile karşılaşacak ve 21-0'lık WrestleMania maç rekoru serisini bozmaya çalışacaklar.

Xbox 360 ve PlayStation 3 sistemleri için Yukes tarafından geliştirilen WWE 2K14 serinin en geniş güreşçi kadrosunu ve bugüne kadarki en heyecan verici, en gerçekçi ve en kapsamlı WWE video oyun deneyimini sunuyor. WWE 2K14 PEGI 16 ile derecelendirilmiştir

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ringi boşaltın ustalar geliyor!
İlginizi Çekebilir