Riot, Dünya Şampiyonası için karma gerçeklik sahnesi kuruyor

Ersin Kılıç 28.10.2020 - 10:27
Riot Games yaptığı açıklama ile LoL Dünya Şampiyonası yayını için dünyanın en gelişmiş karma gerçeklik sahnesinin oluşturulacağını duyurdu.

Riot Games bir açıklama yaptı ve League of Legends Dünya Şampiyonası Worlds 2020 final yayını için karma gerçeklik sahnesi oluşturulacağını duyurdu. Bu konuda dünyanın en gelişmiş sahnesi olacağı iddia edilen sahne için yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Riot Games ses getirecek bir Dünya Finali yayını planlıyor

Riot Games, 2017 Dünya Şampiyonası'nda Kuş Yuvası'nın üstünde gerçek boyutlu bir ejderha uçurmuş, 2018 Finali’nde müzik grubu K / DA'ya sahnede AR muadillerinin eşlik ettiği görsel bir şölen düzenlemiş ve geçen yıl Paris'teki AccorHotels Arena'da kullanılan Holonet teknolojisi ile adından söz ettirmişti.

Bu yıl 2020 League of Legends Dünya Şampiyonası finaline doğru girerken, Riot Games, dünyanın şimdiye kadar gördüğü en ayrıntılı karma gerçeklik (XR) aşamasına sahip birinci sınıf spor yayını olma iddiasını daha da artırdı. Şirket, 40'tan fazla XR sanatçısı ve teknisyeninin yardımıyla, karma gerçeklik ortamlarını gerçek zamanlı olarak 32K çözünürlükte ve saniyede 60 kare sunabilen değiştirilmiş bir Unreal Engine sürümü kullanacak.

2020 Dünya Şampiyonası Baş Yapımcısı Nick Troop ve ortak yapımcı Possible'ın Kreatif Direktörü Michael Figge’nin de görüşlerini paylaştığı kamera arkası videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Final Heyecanı 31 Ekim’de

31 Ekim tarihinde oynanacak DAMWON Gaming - Suning finali “en iyi bölge hangisi” tartışmalarına yeni bir yaklaşım getirecek. Sihirdar Kupası’nın yeni sahibini belirleyecek maç saat 13.00’da başlayacak ve lolespor.com’dan canlı yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot, Dünya Şampiyonası için karma gerçeklik sahnesi kuruyor
İlginizi Çekebilir