Riot Games’den adalet meydanlarında 40 bin TL’lik ödül!

Merlinin Kazanı 7.09.2012 - 15:48
Riot Games oyun tutkunlarına ödül dağıtıyor!
Yurtdışındaki e-spor keyfini ve kültürünü ülkemizde de geliştirmeyi amaçlayan Riot Games, zaman geçirme aracı olarak görünen oyunların aslında bir spor dalı olduğunu Türkiye’deki en yüksek para ödülüne sahip turnuvasıyla kanıtlıyor.

Ödüller büyük!

Şirket, 15 Eylül’de başlayacak League of Legends elemelerinden birinci olarak çıkan 8 takımı 5-7 Ekim tarihlerinde GameX’te yapılacak olan lansmanda final mücadelesi için buluşturuyor. 15 Eylül’de başlayıp 30 Eylül’de bitecek olan zorlu maratonda birinci olan sekiz takım, 5 Ekim Cuma günü başlayacak olan çeyrek final maçlarıyla GameX’te kapışacak. Takımlar DOUBLE ELIMINATION/BEST OF 3 formatındaki turnuvada şampiyonluğu elde etmeye çalışacak.

Riot Games’den adalet meydanlarında 40 bin TL’lik ödül!
Birinci olan takım 10 bin TL’lik para ödülünün yanı sıra ASUS’tan dizüstü bilgisayar ve Logitech’ten hediyeler kazanırken ikinci olan takım 5 bin TL’lik para ödülü ve Logitech’ten hediyelerin sahibi oluyor. Üçünü olan takımı ise 2.500 TL’lik para ödülü ve Logitech’ten hediyeler bekliyor.

Yarışmacıların yanı sıra turnuvayı yerinde izleyen League of Legends severler de GAMEX boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler ile eğlenceli zaman geçirme fırsatını yakalayacak.

Daha aydınlık bir gelecek uğruna savaşın!
Asus ve Logitech’in sponsor olduğu turnuvadaki ödülleri kazanma şansını yakalamak ve Türkiye’nin ilk resmi League of Legends şampiyonasında yarışmak için, adaylar “online” ve “offline” olmak üzere iki farklı şekilde elemelere katılabilecek. Ev rahatlığında turnuvaya katılmak isteyen oyuncular için ESL ve Efsaneler Ligi üzerinden elemeler gerçekleşecek. Turnuvada kazandığı zaferleri etrafındaki herkesle paylaşmak isteyen oyuncular içinse İstanbul, İzmir ve Ankara’da belirlenen internet kafeler de turnuva mekanları arasında yer alacak. Yapılacak elemelerde East ve West sunucularından birer şampiyon takım GameX’teki finallere katılma şansı yakalayacak. Riot Games, GameX’e İstanbul dışından katılacak oyuncuların ulaşımını ve konaklamasını da karşılayacak. Turnuva formatıyla ilgili detayları Riot Games’in resmi sitesi olan tr.leagueoflegends.com adresindeki forumlardan öğrenmek ya da iletisim@riotgames.com adresinden ulaşmak mümkün.

Yarışmacı adayları turnuvanın ESL ve Efsaneler Ligi elemelerine katılmak, bilgi almak ve kayıt olmak için aşağıdaki linklere tıklayabilir:

İnternet kafe turnuvalarının olacağı tarih, şehir ve kafeler:
15 Eylül İstanbul Gamekstra
15 Eylül İzmir Milky GameArea
22 Eylül Ankara Chatlak Cafe
22 Eylül İstanbul Beşiktaş Adeks
29 Eylül İstanbul Kadıköy Adeks

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 07:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games’den adalet meydanlarında 40 bin TL’lik ödül!
İlginizi Çekebilir