Riot Games, ebedi kapsüller ve indirimleri hakkında yeni detaylar paylaştı

Özgür Deveci 19.06.2020 - 14:45
Riot Games’in ücretsiz MOBA oyunu League of Legends'a ebedi kapsüller, indirimler ve güncellemeler çok yakında geliyor. Detaylar haberimizde!

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan MOBA türünün sevilen örneklerinden League of Legends’a ebedi kapsüller, indirimler ve güncellemeler çok yakında geliyor. Gelecek güncelleme ile birlikte her sezon başı bir ebedi serisi yayınlanacak. Oyuncular etkinlik görevlerini tamamlayarak ve dereceli sıralarda yükselerek ücretsiz bir şekilde ebedi kapsüller kazanabilecek. Aralarında ebedi ifadelerinin, sezonluk rekorlarının ve çok daha fazlasının bulunduğu yeni ebedi özellikleri ileride çıkacak serilerle birlikte gelecek.


İlk olarak, gelecek olan tüm ebediler bir seri halinde olacak. Yani 2. seri, 2021'in Ocak ayında tüm şampiyonlar için çıkacak. Ayrıca ebedilerde de şampiyon ve kostümlere benzer indirimler olacak. Yeni ebediler indirimleriyle beraber gelecek.

• Bir seri çıktıktan 3 ay sonra, seri kartı 2 haftalığına %30 indirimli alınabilecek.

• Yeni bir seri çıktığında, eski seri kartları 2 haftalığına %60 indirimli alınabilecek.

Riot Games, ebedi kapsüller ve indirimleri hakkında yeni detaylar paylaştı

Riot Games, ebedi kapsüller ve indirimleri hakkında yeni detaylar paylaştı

Riot Games, oyunu oynayarak kazanabileceğiz ebedi kapsüller hakkında bazı bilgiler paylaştı. Oyuncular etkinlikler sırasında görevleri tamamlayarak, dördüncü aşama bir dereceli mevsim ödülü açarak veya bir sezon sırasında şanlı kostüm kazanarak yalnızca RP karşılığında alınabilecek ebedi setlerine ait set kristallerinin bulunduğu bir ebedi kapsülü alabilecek.

Ebedi kapsüllerini ücretsiz olarak alabileceğiniz ilk etkinlik bir sonraki yaz etkinliği olacak. Etkinliğin görev zincirinin sonlarındaki bedelsiz görevi tamamlayarak bir adet ebedi kapsülü kazanabileceksiniz. 2020 sezonunun 3. mevsiminden itibaren, her mevsim 750 mevsim puanı kazanarak bir ebedi kapsülü alabileceksiniz. Ve son olarak (sezonu Altın veya üstünde bitirerek) sezonun şanlı kostümünü almaya hak kazanan oyuncular, şanlı kostümün yanı sıra o şampiyona özel bir ebedi seti de kazanacak.

Yeni Ebedi Özellikleri

Ayrıca ebedilerini sergilemek isteyen oyuncular için bir takım yeni özellikler de gelecek. 2021'in Ocak ayında çıkacak 2. seri ile birlikte oyuna eklenecek yeni ebedi özelliklerinden ikisi şunlar olacak.

• Özel Ebedi İfadesi - En sevdiğiniz şampiyonda açtığınız bir ebediden gurur mu duyuyorsunuz? O zaman dilediğiniz gibi hava atabilirsiniz.

• Her Ebedi için Sezonluk Rekor - Her sezon yeni bir ebedi rekoru kırın.

Son olarak yayınlanan yeni güncellemeler hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 21:50
Ebedileri takan mı var saçma sapan client bugları ile uğraş dur, oyunda doğru düzgün M.O ile alınacak içerik yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games, ebedi kapsüller ve indirimleri hakkında yeni detaylar paylaştı
İlginizi Çekebilir