Riot Games, League of Legends'ın mobil sürümünü geliştiriyor

Furkan Güler 23.05.2019 - 15:42
Oyun mobilde nasıl olacak?

MOBA türünün en çok oyuncuya hitap eden oyunlarından bir tanesi olan League of Legends kanadında yeni bir gelişme daha yaşanıyor. Riot Games tarafından geliştirilen oyun, Reuters'ın belirttiğine göre mobil platforma da gelecek. Tencent ekibinin isteği doğrultusunda geliştirildiği tahmin edilen League of Legends'ın mobil sürümü, PC sürümünden ne kadar ayrı olacak? Hep birlikte göreceğiz. 2019 yılından sonra piyasaya çıkacağı söylenen oyunda muhtemelen yine aynı karakterlerle karşılaşacağız.

Riot Games, League of Legends'ın mobil sürümünü geliştiriyor

Daha öncesinde League of Legends'ın mobil sürümünün geliştirildiği söylentileri dolaşıyordu. Ancak Riot Games ve Tencent ekipleri aralarında anlaşamadığı için projenin rafa kaldırıldığı tahmin edilmişti. Diğer bir yandan hali hazırda Tencent'in, Arena of Valor isminde bir MOBA oyunu bulunuyor. Mobile Legends oyununa benzetilen Arena of Valor, şu anda dünya genelinde büyük bir oyuncu kesimine hitap ediyor.

Oynanış anlamında PC sürümüne göre daha kolay olan mobil MOBA oyunları arasına League of Lgends eklenirse, rekabetin oldukça kızışacağını söyleyebiliriz. Oyunun ne zaman tanıtılacağıysa merak edilenler arasında.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2019 16:45
biz aynı evrende geçen moba dışı bir oyun bekliyoduk ama neyse...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games, League of Legends'ın mobil sürümünü geliştiriyor
İlginizi Çekebilir