Riot Games oyunları Game Pass'e geliyor

Atıf Doğan Özcan 13.06.2022 - 00:06
Xbox, oyunculara güzel haberler vermeye devam ediyor. Son olarak gelen Riot Games oyunları Game Pass’e geliyor haberi detaylarıyla oyuncuları mutlu etti.

Microsoft Xbox ve Bethesda Games Showcase kapsamında birçok duyuru yapıldı. Gelecek dönemde çıkacak olan oyunların yanı sıra Game Pass’e eklenecek yeni içeriklerde oyunculara sunulmuş oldu. Son bomba ise Riot Games oyunları Game Pass'e geliyor üstelik harika detaylarla. 

Riot Games oyunları Game Pass’e geliyor üstelik bütün karakterler açık olacak

Xbox birçok oyunu bünyesinde barındırmaya devam ediyor ve en son olarak Riot Games oyunları Game Pass’e geliyor. Üstelik bu haberin detayında yer alan bir bilgi oyuncuları daha çok sevindirecek. Riot Games oyunlarında yer alan bütün karakterler açık olacak şekilde Game Pass’e ekleniyor. 

Riot Games oyunları Game Pass'e geliyor

Riot Games, Game Pass için sadece karakterlerin kilidi açmıyor onun yanında birçok özelliği de buraya ekleyecek. Oyuncuların deneyimlerini PC ve mobil cihazlarda daha fazla geliştirmek için kozmetik ürünlerini ve diğer dijital ürünlerinin tamamını ücretsiz olarak ekleyecek.  Ne yazık ki Riot Games tarafından yapılan bu duyuru, League of Legends ve Valorant gibi oyunların Xbox konsol sürümlerini kapsamıyor çünkü Riot Game yapımlarının sadece PC ve mobil sürümleri var.

Riot Games içeriklerinin Game Pass’e eklenme tarihi net bir şekilde verilmese bile tahminler bu kış içerisinde geçişin tamamlanacağı yönünde.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games oyunları Game Pass'e geliyor
İlginizi Çekebilir