Riot Games sosyal medyayı da sallıyor!

Murat Halilbeyoğlu 6.07.2012 - 10:11
LoL Patch Preview, 1 milyondan fazla kez izlendi.
Henüz ilk oyunu “League of Legends”la tüm oyun dünyasını derinden sarsan Riot Games geçtiğimiz aylarda Türkiye ofisini açtıktan sonra, şimdi de sosyal medyada takipçileriyle buluşuyor. Facebook, Twitter ve YouTube platformlarında açtığı sayfalarla binlerce takipçiye ve bir milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan Riot Games, oyun dünyasının geleceğini belirleyecek markalardan biri olacağını bugünden kanıtlamış durumda.

Riot Games sosyal medyayı da sallıyor!
Çoklu oturumlar halinde oynanan “League of Legends”te rakip takımlara karşı verilen mücadelelere katılan oyuncu sayısı otuz milyonu aştı. Her gün dört milyondan fazla oyuncu, “League Legends”ın aksiyon ve heyecan dolu dünyasında eğlencenin keyfine varıyor.

Riot Games ilerleyen dönemde, Facebook, Twitter ve YouTube platformlarında açtığı “League of Legends” hesapları aracılığıyla yarışmalar düzenlemeyi ve sürpriz kodlar vermeyi  planlıyor. Ayrıca internette yayınlanan videolara Türkçe altyazı da eklenecek. Riot Games’in çeşitli platformlarda açtığı “League of Legends” hesaplarına şu adreslerden ulaşılabiliyor:

“League of Legends” dünyasının takipçisi olmak için, Riot Games’in Facebook, Twitter ve YouTube sayfalarını ziyaret edin, takipçisi olun, efsaneler dünyasının kapıları size de açılsın!

- Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games sosyal medyayı da sallıyor!
İlginizi Çekebilir