Riot Games'de çalışmak ister misiniz?

Murat Oktay 18.01.2023 - 19:56
League of Legends ve Valoront gibi yapımlardan tanıdığımız Riot Games, LoL tarafı için çalışan arıyor.

Riot Games'in Türkiye'deki ofisinde çalışmak isterseniz işte tam sizin için fırsat. Firma, League of Legends için "Topluluk Yöneticisi" arıyor.

Riot Games'de çalışmak isteyenler buraya

Firma "League of Legends ve Wild Rift dahil olmak üzere MOBA türü için MOBA Marka Yöneticisine bağlı olarak çalışan Topluluk Yöneticisi olarak, topluluğumuzla bir bağlantı kuracak, sunduğumuz her şeyin Önce Oyuncu zihniyetini içermesini sağlayacak, programları yönetecek ve kampanyalar oluşturacaksınız. oyuncu topluluğumuz tarafından kutlandı. Bunu başarmak için, bu görevi yerine getirmenize yardımcı olacak seçkin ortaklar ve ajanslarla kendinizi kuşatacaksınız" açıklaması ile yönetici pozisyonunda çalışan arıyor.

Siz de oyun hakkında yeterli bilgi ve tecrübeye sahipseniz bu sayfadan başvurunuzu yapabilirsiniz. Elbette pozisyona başvurabilmek için İngilizce'nizin yeterli seviyede, daha önceden topluluk yönetiminde belli bir süre tecrübeli ve başka gereklilikler de bulunuyor. Ancak size uydunğunu düşünürsanız başvurunuzu da yapabilirsiniz.

Ayrıca Riot Games sadece bu pozisyonla ve şartları ile tüm yolları da kapatmıyor. İlanın en altında bulunan, "Belirli bir rol için gereksinimlerin her birini tam olarak karşılamadığınızı düşünüyorsanız cesaretiniz kırılmasın, Riot'ta her zaman gelişmek için yer vardır. Sabah yataktan fırlama isteği uyandıracak bir rol tespit ederseniz, sizden haber bekliyoruz!" bölümü de ilgilenen herkesin başvurusunu bekledikleri yönde bir kanı oluşturuyor.

Güncelleme: Riot Games, Türkiye için açtığı ilanı yayından kaldırdı.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2023 21:28
2 günde istanbul doldu heralde, neyse artık dubai ye kadar yolumuz var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2023 16:08
Adam YÖNETİCİ pozisyonunda adam arıyoruz diyor, bizim ergenler almıyorsunuz ki nasıl tecrübe kazanacağız diyorlar. Evet, YÖNETİCİ olarak tecrübesizleri alıyorlar arkadaşım. Diğer pozisyonlarda deseniz anlayacağım da, bu neyin kafasıdır?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2023 12:51
Hocam ben istiyorum 45 yaşında kel bir adamım İngilizcem yüksek prime dönemindeyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2023 12:29
Bana sadece script ve troll oyun ihlali ve banlama görevi verilsin ne kadar mikrop varsa banlayım . ücret talep etmiyorum sizin yapamadığınız bu konuda size bizzat yardım edip oyunu daha güzel hale getirmek isterim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2023 11:48
5 yıllık tecrube istiolarmış :DDDDD ulen millet işe giremiyor sırf bu tecrube yüzünden adamı alıyormusunuzda tecrube edinecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games'de çalışmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir