Rise of the Ronin Kamera Arkası Videosu

Tunay Şahin 8.02.2024 - 22:45
PlayStation ve Team Ninja'nın gizlenen Rise of the Ronin kamera arkası videosu, Shoin'in hikayesi, müzikal işbirlikleri ve oyunun detaylarına dair heyecan verici ipuçları sunuyor.

PlayStation ve Team Ninja tarafından yüklenen ve kısa süre sonra gizlenen Rise of the Ronin (RoTR) oyununun kamera arkası videosu, merak uyandırdı. Bir kullanıcının cep telefonu aracılığıyla kaydettiği videonun bölümleri, oyunu bekleyenlere güzel bir ön bakış sunuyor.

Rise of the Ronin Kamera Arkası Videosu Yayınlandığı Gibi Kaldırıldı

Videonun yaklaşık 8 dakika süren içeriği, oyunun derinliğine dair önemli detayları gün yüzüne çıkardı. İlk dakikalarında oyunun ana karakteri Shoin ve onun mücadelesine odaklanılırken, geliştirme ekibinin çeşitli üyeleri de projedeki rolleri, seviye tasarımı, ses düzenlemesi gibi konular üzerine konuşuyorlar. Yapımcı Yasuda'nın Japonya'yı gezerek Shoin hakkında bilgi vermesi, oyunun tarihi ve kültürel arka planına dair ipuçları sunuyor.

Video ayrıca, oyuncuları Japonya'nın çeşitli yeni şehir ve kırsal alanlarında geçen maceralara davet ediyor. Yayların oyun içinde kullanılabilir olacağı da doğrulanmış bir bilgi olarak öne çıkıyor. Dikkat çeken bir diğer nokta ise, ünlü bir Japon film yapımcısı ve Batılı bir besteciyle yapılan işbirliği. Bu işbirliği, oyunun müzikal atmosferine Japon flütü ve çelloyu dahil ederek, kültürel bir derinlik ve otantiklik katmayı amaçlıyor.

Oyunda bir NPC'nin, Judi Dench'e (James Bond serisinden tanıdığımız ünlü İngiliz aktris) benzediği gözlemleniyor. Bu ilginç detay, oyunun karakter tasarımındaki çeşitliliğe ve dikkate vurgu yapıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 04:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2024 12:45
Sayın Merlin'in kazanı yetkilileri
Rise of the ronin e demo gelir mi veya gelecekmi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler kolay gelsin...

----------

Bu konuda henüz elimize ulaşmış bir bilgi bulunmamakta.
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2024 20:12
Teşekkürler kolay gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2024 08:59
İnşallah bir de demo gelirse oynarız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rise of the Ronin Kamera Arkası Videosu
İlginizi Çekebilir