Rise of the Tomb Raider direktörü Spider-Man kadrosuna katıldı

Hakan Hervenik 24.12.2017 - 13:01
Insomniac Games'ten yeni transfer

Rise of the Tomb Raider'ın oyun direktörü Brian Horton, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda 1 Ocak'tan itibaren Insomniac Games'e geçeceğini belirtti. Usta oyun geliştiricinin Insomniac Games'teki görevi ise firmanın yaklaşan oyunu Marvel's Spider-Man'in dizayn direktörlüğü olacak. 1994'ten beri oyun sektöründe olan Horton, Disney Interactive'de başladığı kariyerinde Electronic Arts, DreamWorks interactive, The Collective, Vivendi ve Crystal Dynamics gibi firmalarda hem direktörlük yaptı hem de sanat ile ile ilgili alanlarda çalıştı.

Brian Horton, Insomniac Games kadrosuna katıldı

Tomb Raider serisi ile ismini duyuran Horton, son olarak Call of Duty: Infinite Warfare'in tek kişilik hikayesini de kreatif direktörlük yaptı. Bu ay Activision'dan ayrılan Brian Horton, PlayStation 4 oyuncularının merakla beklediği Spider-Man oyununun kadrosuna katıldı. Ayrıca, Activision'dan ayrılması, 2019'da çıkacak olan bir sonraki Call of Duty oyunu ile işinin bittiği anlamına gelmekte.

PlayStation 4 oyuncularının 2018'de en çok bekledikleri oyunlar arasında olan Spider-Man, uzun süredir beklenen açık dünya Spider-Man oyunu olacak. Oyunun tam olarak tarihi belirtilmemiş olsa da 2018 yazında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rise of the Tomb Raider direktörü Spider-Man kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir