Ritmix Creative Project 2 katılım tarihi uzatıldı

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Ritmix Creative Project 2 katılım tarihi uzatıldı
Tasarla!, Yarat!, Yansıt;

Türkiye’nin En Kapsamlı Yaratıcılık Yarışması “Ritmix Creative Project 2” Katılımı 1 Haziran 2006 tarihine Kadar Uzatıldı

Ritmix’in farklı ve eğlenceli dünyası “Ritmix Creative Project” yarışmasında yeniden bir araya geliyor. Yoğun talep dolayısıyla projeye katılım süresi uzatıldı. Ritmix, yaratıcılığına güvenenleri yaratırken eğlenmeye, eğlenirken yaratmaya davet ediyor!

Yeteneğine güvenen ve sergilemek isteyen gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ritmix Creative Project 2’nin katılım süresi 1 Haziran 2006 tarihine uzatıldı. Yarışmaya www.ritmixcreativeproject.com adresinden yapılacak olan başvurularda öncelikle projenin yarışma temasıyla uyumluluğu göz önüne alınarak özgünlük, uygulanabilirlik ve yaratıcılık unsurları birlikte değerlendiriliyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Ritmix Creative Project yarışmanın teması: “Eğlence”. Ritmix ile hayatımıza gelen ya da bizi Ritmix içmeye yönelten eğlence anlayışı. Her zaman, her yerde, her koşulda, her şekilde eğlence... Türkiye’nin en kapsamlı yaratıcılık yarışması olarak konumlanan “Ritmix Creative Project 2” yarışması; Tasarla!, Yarat!, Yansıt! bölümleri altında yer alan toplam 6 kategoriden oluşuyor. Grafik tasarımı, obje tasarımı, fotoğraf, karikatür, cep movie ve proje fikri olarak belirlenen yarışma, yaşları 18-29 arasında yetenekli herkese açık.

Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor!...

“Ritmix Creative Project 2” yarışmasında birinci olanlara yaratıcılığı destekleyici ödüller veriliyor: Grafik tasarım ve obje tasarımı kategorileri birincilerine; “Apple Power Macintosh G5”, fotoğraf kategorisi birincisine; “Canon EOS 350 D Fotoğraf Makinesi”, karikatür kategorisi birincisine; “Apple Macintosh E-mac”, Cep movie kategorisi birincisine; “Sony Ericsson W900i cep telefonu”.

Ritmix, Proje Fikri kategorisinde birinci olan katılımcının projesini hayata geçirerek hayalleri gerçekleştiriyor… Yeniliğe açık, özgün ve yaratıcı gençler, “Ritmix Creative Project 2” sizleri yaratırken eğlenmeye, eğlenirken yaratmaya davet ediyor…Başvuru tarihini kaçırmayın; Katılım için son gün 1 Haziran 2006… Bilgi için; www.ritmixcreativeproject.com
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ritmix Creative Project 2 katılım tarihi uzatıldı
İlginizi Çekebilir