River City Girls 2'den ilk oynanış videosu geldi

Eren Eroğlu 3.10.2021 - 23:12
WayForward ekibi tarafından geliştirilmekte olan beat 'em up türündeki River City Girls 2'den ilk oynanış videosu gelmiş bulunuyor.

Oyunun yayıncılığını üstlenmiş olan Arc System Works, River City Girls 2 için ilk oynanış fragmanını resmî olarak yayımlamış bulunuyor. Beat 'em up türünde bir yapım olan River City Girls 2, ilk olarak 5 Eylül 2019'da piyasaya sürülen River City Girls yapımının devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

River City Girls 2'den ilk oynanış videosu geldi

Görünüşe göre, River City Girls'in devam oyunu, orijinal oyuna benzeyecek. Tek oyunculu veya bir arkadaşınız ile birlikte co-op seçeneği de barındıracağı düşünülen yapım, retro ve piksel sanatındaki grafiklerinin yanı sıra; anime ve manga türünde görsellik de vaat ediyor.

River City Girls 2'den ilk oynanış videosu geldi

Daha çok aksiyon ve Beat 'em up türünde olan River City Girls, yeni oyunuyla birlikte hayranlarıyla buluşacak. PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows'a çıkması beklenen yapım, yeni yayımlanmış olan oynanış videosu ile birlikte, orijinal oyundaki yapısını korumaya devam edecek gibi gözüküyor. Oyunun çıkış tarihi henüz kesin olarak bilinmiyor olsa da, yayımlanmış olan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilir, ilk oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
River City Girls 2'den ilk oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir