Road To Six Invitational etkinliği Rainbow Six Siege’e geri geldi

Ersin Kılıç 1.02.2022 - 17:25
Road to S.I. oyun içi etkinliği, 1-21 Şubat tarihleri arasındaki tüm günlerde erişilebilir olacak şekilde Rainbow Six Siege'e geri dönüyor.

Road to S.I. oyun içi etkinliği, 1-21 Şubat tarihleri arasındaki tüm günlerde erişilebilir olacak şekilde Rainbow Six Siege'e geri dönüyor. Bu yıl, gece veya gündüz hem Hudut hem de Sahil haritalarının unsurlarını birleştiren nihai rekabetçi Stadyum haritasında herhangi bir operatör olarak oynayın. Derecesiz Bomba modunda Seç ve Yasakla ile 3 dakika uzunluğundaki 3 rauntta tüm operatörler açık olacak. Kaptanlar (Mira, Capitão, Ash ve Vigil) ve ekipleri, Savaş Kartı’ndan kıyafetler giyecekler.

Road To Six Invitational etkinliği Rainbow Six Siege’e geri geldi

High Calibre Savaş Kartı, 1200 R6 Kredisi karşılığında kullanılabilen Ücretsiz ve Seçkin yollarda özel ödüller sunuyor. 1 Şubat'tan itibaren, Seçkin Savaş Kartı destesini satın alan oyuncular, artık 12 yerine 20 kademeyi birden açarak ödülleri daha hızlı elde edecek. Seçkin Savaş Kartı destesini zaten satın alan oyuncuların hesaplarında ise 8 ek ücretsiz kademe açılacak. Ayrıca her Savaş Kartı sahibi, 5-6 Şubat tarihlerindeki Çifte Savaş Puanı etkinliği sırasında daha fazla puan kazanma fırsatına sahip olacak. Bu yıl Savaş Kartı, 21 Şubat'tan önce 100 kademede kazanabileceğiniz 135 ödül içeriyor. Kademelerde ilerleyerek kaptanlar ve takım arkadaşları için özel teçhizatın yanı sıra ilave özel içerikler de edinin. Bu Savaş Kartı’ndan elde edilen gelirin %30'u, maksimum 3 milyon ABD dolarına kadar Six Invitational 2022 ödül havuzunu destekleyecek.

Six Invitational, hayranlar ve toplulukla yeni bir Siege yılını kutlayan en büyük ve en çok beklenen Rainbow Six Siege etkinliğidir. Ocak ayında duyurulduğu üzere Quebec, Kanada'daki son düzenlemeler ve etkinlik kısıtlamaları nedeniyle Six Invitational 2022, ekiplerin sıkı sağlık önlemleri kapsamında bir LAN ortamında mücadele edeceği İsveç'in Stockholm kentine taşındı. Oyuncularımızın, hayranların, çalışanlarımızın ve ortaklarımızın sağlığı ve güvenliği en büyük önceliğimiz olduğundan etkinlik alanı, canlı izleyici kitlesine ev sahipliği yapmayacaktır. Yarışma, Rainbow Six Siege rekabet sezonunun geldiği son nokta olup hepsi şampiyonluk unvanı ve ödül havuzundan pay almak için yarışan dünyanın en iyi takımlarını içerir.

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2022 16:17
Hiç uğraşmamışlar bile bu yılkine. İyice battı oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Road To Six Invitational etkinliği Rainbow Six Siege’e geri geldi
İlginizi Çekebilir