Roadhog yakın zamanda tekrar güçlenebilir

Furkan Güler 13.07.2017 - 10:39
Tank oyuncuları için iyi haber geldi
Heartstone'dan sonra Blizzard'ın en çok oynanan video oyunu Overwatch'a denge yamaları gelmeye devam ediyor. Bir türlü dengesi tutturulamayan kahramanımız Roadhog, geride bıraktığımız yamada güçsüz bir hale getirilmişti. Sağlık seviyesi çok düşük karakterleri bile ortadan kaldıramayan Roadhod'un tekrar eski günlerine döneceğini söyleniyor. Overwatch'un resmi forumlarında çıkan bir tartışmaya katılan oyunun tepe geliştiricilerinden Geoff Goodman, Roadhog'un savaş sırasında daha fazla hayatta kalmasını istiyor. Ofansiften uzak olarak defansif bir şekilde güçlendirilecek olan Roadhog, şu anda Tank sınıfını oynayan oyuncuların tercih listesinde sonlarda yer almakta.

Roadhog yakın zamanda tekrar güçlenebilir
Görünüşe göre Blizzard geliştiricileri Roadhog'un can seviyesini, can yenilenmesini veya zırh değerini yükselterek tekrar tercih edilen tank karakterlerin arasına sokmak istiyor. Özellikle Payload maçlarında atak pozisyonunda olan takıma korku salabilen Roadhog'u potansiyeli, iyi oyuncuların elinde maçı kazandırmaya yetiyordu. Yetenekleri arasında herhangi bir kalkan becerisi bulunmayan Roadhog'un kancası, kendini diğer tank karakterlerden daha kullanışlı yapmasını sağlıyor. Bakalım bir sonraki yamadan sonra Roadhog hali ne olacak, hep birlikte test edeceğiz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2017 15:34
Roadhogu DPS e alsınlar sırıtmaz bence, Tankta ısrar etmesinler yani :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efrasiyab
Efrasiyab 13.07.2017 14:15
Roadhog ben Dota 2'deki Pudge benzetiyorum. Tank olarak görevini yerine getirebilecek kapasitede bir hero. Ama bir D.va,Winston,Orisa ve Reinharot gibi oyunun yapısına daha uyumlu herolar varken, tercih listesinin son sıralarında yer almasını normal karşılıyorum. Özellikle D.va tek geçerim :). SaygılarımLa..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Roadhog yakın zamanda tekrar güçlenebilir
İlginizi Çekebilir