Robin Williams'ın ailesinden, Prenses Zelda

Merlinin Kazanı 16.06.2011 - 16:50
Robin Williams, Zelda'nın bilinen en büyük hayranlarından
Oyunda yaşadığı heyecanı samimice anlatan Williams, oğlu ve eşiyle saatlerce bu destansı maceraya nasıl daldıklarını paylaştı. 24 yıl önceki ilk oyundaki kapıların çıkardığı sesleri bile çok net bir şekilde açıklayan Williams serinin kuşkusuz en büyük hayranlarından.

Oyuna olan bu tutku Williams ailesinin yeni üyesiyle daha da artacaktı. Robin Williams’ın kızı Zelda Williams’ın ismi serideki Prenses Zelda’dan esinlenerek konuldu. Eşi hamileyken oğlu Zachary’nin önerisiyle Zelda ismini kızlarına çok uygun olacağını düşündüler. 7 Temmuz 1989’da tıpkı oyundaki Prenses Zelda gibi doğal ve büyülü Zelda Williams dünyaya geldi.

Babasının yolundan giden Zelda Williams şu ana kadar çıkan bütün The Legend of Zelda oyunlarını bitirdi. Özellikle The Legend of Zelda: Ocarina of Time oyunundan etkilendiğini belirten Zelda Williams, oyunda yay ve ok kullanımının etkisiyle hala gerçek hayatta okçulukla ilgileniyor.

Robin Williams'ın ailesinden, Prenses Zelda
Robin ve Zelda’nın Zelda ismiyle yaşadıkları tek problem ise bazılarının Zelda isminin F. Scott Fitzgerald'ın eşinin ismine ithafen konulduğunu sanması. Oysa ki onlar her fırsatta Prenses Zelda ile bağlantısını vurguluyorlar. Yine de Zelda Williams bir prensesin ismini almış olmanın kendisi için çok güzel bir duygu olduğunu belirtiyor.

Zelda ve Robin Williams bir dizi reklam filmiyle The Legend Of Zelda: Ocarina of Time 3D’nin çıkışını kutlayacaklar. Oyun tüm Avrupa’da 17 Haziran’da çıkıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Robin Williams'ın ailesinden, Prenses Zelda
İlginizi Çekebilir