RoboCop: Rogue City Kasım'da Geliyor

Burak Özpolat 6.10.2023 - 02:35
RoboCop: Rogue City, Kasım'da çıkıyor; seksenli yılların efsane polisi yeni oyunla geri dönüyor; ancak ne yazık ki Türkçe dil seçeneği bulunmayacak.

Seksenli yılların sevilen karakteri Robocop, yani gerçek adıyla Alex Murphy, suç dolu Detroit'e huzuru geri getirmek için geri dönüyor. Alex Murphy'yi hepimiz, bir suç çetesinin saldırısı sonucu aldığı kurşun darbeleri sonrası dört film ve dizide izledik. NES oyunlarından sonra şimdi de yeni nesil oyunlarla, iyilik için görevine devam ediyor.

Göreviniz: Masumları Ve Hukuku Korumak

Yeni Robocop oyunu 2 Kasım'da Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülüyor. Oyunda, bazı bölgelerde suç delillerini araştıran bir polis dedektifi olarak görev yapacak, kimi zaman da ikonik silahıyla kötü unsurları yok edeceğiz. Verilen görevlerde, bomba tuzaklarını çözerek masum hayatları kurtarmamız gerekecek. Aldığımız her kararın, oyunun ilerleyişini etkileyeceği bir gerçek. Oyunun atmosferi ve tasarımı, seksenli yılların aksiyonunu yansıtacak şekilde hazırlandı. Oyuncular, Alex Murphy'nin kararlarına yön vererek bir film tadında bir deneyim yaşayacak. Yanınızda eski partneriniz Anne Lewis de olacak. Oyun, Teyon ve film stüdyosu Metro Goldwyn Mayer (MGM) ortaklığıyla, yayıncılığını Nacon'un üstlendiği bir yapımdır. Yeni nesil oyuncuların bu efsanevi polisi benimseyeceğini umuyoruz.

Göreviniz: Masumları Ve Hukuku Korumak

Oyun Fiyatları:

  • Xbox: 850 TL
  • Playstation: 1099 TL
  • Epic: 885 TL
  • Steam: 885 TL

Robocop Göreve Devam Ediyor

Ne yazık ki oyun, Türkçe seslendirme veya Türkçe alt yazı içermiyor. Oyunun devam sürümlerinin gelip gelmeyeceği, satış rakamlarına bağlı olacak. Başlangıçta Haziran ayında çıkması beklenen oyun, daha sonra Eylül'e ertelenmişti. Eğer oyunu satın almadan önce bir önizleme yapmak isterseniz, Steam üzerinden RoboCop: Rogue City'nin demosunu indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 08:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2023 19:30
Ya ben bu oyuna çok yükseliyorum ama çok kötü çıkacak diyede bir his var içimde
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2023 15:57
Demo mevcut oyna istersen ona göre karar ver ben oynadım tam kopmalık oyun vur parçala geç süper
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2023 16:54
Türkçe olsaydı alırdım. Detroit, Cyberpunk karışımı bir oyuna benziyor.
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2023 07:06
Alırdım tabii. Ben RoboCop neslindenin, senin gibi baby shark neslinden değilim.
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2023 23:05
Aynen kanka kesin alırdın
Kalan Karakter: 300 Gönder
RoboCop: Rogue City Kasım'da Geliyor
İlginizi Çekebilir