Robonomy (Mobil İnceleme)

Hakan Bozdemir 6.12.2013 - 17:13
Basit bir strateji oyunu arayanlara
Strateji ve dünya egemenliği içeren bir oyun olan Robonomy'i bugün sizlerle inceleyeceğiz. Aslında bu oyun için yazılacak çok fazla şey yok fakat oyununun ayrıntılarından sizlere kısaca yazımda bahsedeceğim. Robotları konu lana ve onların egemenliğini öne süren Robonomy bana ilk andan itibaren Risk adlı oyunu andırdı diyebilirim. Oyunumuzda istersek botlara karşı bir mücadele veriyoruz, istersek de arkadaşlarımızla veya ailemizle kapışıyoruz.

Robonomy (Mobil İnceleme)
Robot bazlı bir strateji oyunu olan Robonomy çok basit bir oyun, ayrıca rengarenk bir dünyaya sahip. Altıgenlerden oluşan bir dünyada savaşımızı veriyoruz. Renkler ise gökküşağından alınmış durumda. Genel anlamıyla dünyayı domine altına almak amacıyla oynuyoruz oyunumuzu. Tüm hexagonları ele geçirmeye çalışıyoruz ve harita üzerinde tüm düşmanları silmekle uğraşıyoruz. Eğer başarabilirsek dünyanın kontrolü tamamen bizim elimize geçmiş oluyor.

Robottan oluşan ordularınızı hexagonlara eşit bir şekilde ve düzenbli bir biçimde dağıtıyorsunuz ve düşmanı alt etmeye çalışıyorsunuz. Asıl önemli olan olay ise askerlerinizi haritanın düzenine göre doğru bir şekilde aktarabilmek. Bunu yaptığınız zaman zaten oyunu kolay bir şekilde domine edebiliyorsunuz. Oyun bu kadar ciddi değil tabii ki. İçinde çeşitli şakalar da bulunmuyor değil. Mesela Napolion ile karşılaşabiliyorsunuz askerler arasında.

Robonomy (Mobil İnceleme)
Telefonlar için ve tabletler için ayarlanmış iki farklı haritaya mevcut oyunumuz. Eğer renkli ve basit bir strateji oyunu arıyorsanız Robonomy'i tercih edebilirsiniz. En azından işe gidip gelirken yolda vakitin geçmesi açısında oynanabilir bir oyun olmuş kendisi. Üstelik boyutu da oldukça düşük. 10 üzerinden 5 puanı hakediyor Robonomy.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Robonomy (Mobil İnceleme)
İlginizi Çekebilir